Auton vuokraus toimipisteestä Beit Shemesh

 

Suosituin kohteessa Beit Shemesh

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Beit Shemesh alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Beit Shemesh

Osoite

Nahal Zehelim Street 6, 99091 Beit Shemesh, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Beit Shemesh

Sixt Autovuokraamo Beth Shemhs toivottaa sinut tervetulleeksi

Sixt Autovuokraamo Beth Shemhs toivottaa sinut tervetulleeksi

Noin 30 kilometriä länteen Jerusalemista sijaitsevasta Bet Shemshistä lähtee matka hyvin käyntiin, kun hakee luotettavan vuokra-auton itselleen Sixt Autovuokraamosta, joka tarjoaa autonvuokrausta Bet Shemshissä edullisesti ja sujuvasti. Kaupungin eteläosassa sijaitseva toimipisteemme on näppärästi saavutettavissa paikallisbussilla, jolla matka päärautatieasemalta toimipisteeseemme kestää noin 20 minuuttia. Kun saat vuokra-auton allesi, pääset helposti suuntamaan läheistä 3855-tietä pitkin kaupungin keskustaa kohden tai kohti Bet Shemshin suosituinta nähtävyyttä, tippukiviluolia, kaupungin koillispuolella. Vielä lähempää palvelupistettämme lähtee moottoritie 38, jota pitkin pääsee aina Jerusalemiin asti. Toimipisteestämme yksin tai kaksin matkustavat löytävät taloudelliset henkilöautot, perheille tai suuremmalle seurueelle soveltuvat farmarit, työmatkalainen voi valita tyylikkään ja tehokkaan nelivedon tai todella näyttävän premium-luokan avo- tai urheiluauton. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa kaikissa autonvuokrausta Bet Shemshissä koskevissa tiedusteluissa mielellään.
Nauti Bet Shemshin mahdollisuuksista vuokraamalla auto Sixtin Autovuokraamosta

Nauti Bet Shemshin mahdollisuuksista vuokraamalla auto Sixtin Autovuokraamosta

Tässä toimipisteessä Sixt tarjoaa rajoittamattoman kilometrimäärän, vahinkovakuutuksen sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen vuokra-autopakettiisi. Vuokra-automme ovat ilmastoituja ja suosittujen automerkkien uusinta uutta, joten ajaminen on turvallista ja miellyttävää. Tutustu lisäksi lisäpalveluihimme, joista voit valita parhaiten sopivat vaihtoehdot, kuten vauvan tai alle kouluikäisten lasten kanssa matkaillessa turvalliset lastenistuimet. Liikematkaaja voi hyötyä perille opastavasta GPS-navigaattorista sekä kansainvälisiä puheluita ja netin käyttöä koskevasta lisäpalvelustamme, jolla voi päivässä puhua jopa tunnin verran puheluita. Kun alla on jokin meidän upeista luksusautoistamme ja matkalla ollaan kaksin ystävän kanssa, voitte jakaa ylellisen ajonautinnon käyttämällä lisäkuljettajapalvelua, jolla voi nimetä reissulle toisenkin kuskin, jotta vaihto sujuu ilman ongelmia koska tahansa. Autonvuokraus Bet Shemshissä onnistuu todella sujuvasti, kun varauksen on tehnyt jo etukäteen netissä tai puhelimitse, jolloin matkaan pääsee lähtemään heti vuokra-auton noudettuaan, mutta huomioithan kuitenkin sen seikan, että lupaamme vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä automerkkiä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Beit Shemesh

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Beit Shemesh?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Beit Shemesh sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Beit Shemesh.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Beit Shemesh?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Beit Shemesh

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Beit Shemesh?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Beit Shemesh?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?