Auton vuokraus toimipisteestä Ashdod

 

Ohjeet toimipisteeseen Ashdod

Osoite

Bnei Brit Blvd Sonol Gas Station, 77534 Ashdod, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Ashdod

Sixt Autovuokraamo Ashodissa toivottaa sinut tervetulleeksi

Sixt Autovuokraamo Ashodissa toivottaa sinut tervetulleeksi

Hae vuokra-auto allesi Sixt Autovuokraamosta, koska autonvuokraus Ashdodissa on edullista ja kätevää ja antaa sinulle vapauden päättää aikatauluistasi ja reiteistäsi. Ashdodin satamakaupunki on reilun 50 kilometrin päässä Jerusalemista ja vain noin 30 kilometrin päässä Tel Avivista. Toimipisteestämme löytyvät taloudelliset henkilöautot yksinmatkaajalle, tilavammat farmarit perheelle tai isomman tavaramäärän kanssa matkaavalle, tyylikkäät ja vankkatekoiset maasturit kaveruksille ja loisteliaat premium-luokan urheilu- ja avoautot niille, jotka haluavat ripauksen ylellisyyttä ajokokemukseen. Palvelupisteeseemme on helppo löytää ja sinne pääsee näppärästi useammallakin paikallisbussilla, olit sitten tulossa sataman suunnasta tai Ashdodin keskustasta. Molemmista suunnista matkaan mene bussilla vain noin vartin verran, joten etukäteen varaamasi Sixtin vuokra-auto on käytössäsi nopeasti saavuttuasi. Jos lopullinen määräpääsi on Ashdodista kauempana, pääset reilussa kymmenessä minuutissa itään päin ajamalla Ad Halomin eritasoliittymään ja moottoriteille.
Autonvuokraus Ashdodissa tekee Israelin-matkastasi sujuvan ja antoisan

Autonvuokraus Ashdodissa tekee Israelin-matkastasi sujuvan ja antoisan

Auton vuokraaminen Ashdodin toimipisteestä antaa käyttöösi rajoittamattoman kilometrimäärän, kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen sekä vahinkovakuutuksen. Koko autokalustomme on uusinta uutta suosituilta automerkeiltä, niissä on ilmastointi, ja ajoneuvoja löytyy niin manuaali- kuin automaattivaihteistolla. Lisäksi voit ottaa lisäpalveluita, joilla matkastasi tulee entistä sujuvampi, kuten GPS-navigaattorin, joka on paras kaverisi vierailla tienpätkillä ja varmistaa, että ehdit tärkeään tapaamiseen ajoissa tai löydät nähtävyyden, jonka olet aina haaveillut näkeväsi. Oletteko kaverusten kesken päättäneet vuokrata jonkin näyttävistä luksusautoistamme? Voitte hyödyntää lisäkuljettajan nimeämistä matkalle, niin pääsette jakamaan ajonautinnon. Perheellisille lasten turvaistuimet ovat tärkeä lisävaruste, kun taas kansainvälisiä puheluita soittaja liikematkaaja arvostaa PTA Plus -lisäpalvelua, joka antaa ilmaisia kansainvälisiä puheluita jopa tunnin verran päivässä sekä nopean internet-yhteyden. Varaa vuokra-auto Ashdodista verkkosivuillamme tai soittamalla asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka neuvoo mielellään auton vuokraamista koskevissa asioissa, mutta otathan varatessasi huomioon, että voimme luvata vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä mallia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Ashdod

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ashdod.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Ashdod?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Ashdod?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Ashdod syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Ashdod

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Ashdod?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?