Auton vuokraus toimipisteestä Jerusalem Mamilla Mall

 

Ohjeet toimipisteeseen Jerusalem Mamilla Mall

Osoite

Itzhak Kariv 6 Mamilla Mall, 94101 Jerusalem, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Jerusalem Mamilla Mall

Jerusalemin Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Jerusalemin Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Jerusalemissa palvelee sinua autonvuokraukseen liittyen. Vuokraamomme sijaitsee Israelissa, Jerusalemin kaupungissa, lähellä Mamillan hautausmaata, kulttuurikeskusta ja Teologista opistoa. Meille on helppo tulla taksilla tai julkista liikennettä käyttäen. Lähin bussipysäkki sijaitsee ihan vuokraamomme nurkalla. Sixt Autovuokraamostamme saat asiantuntevaa palvelua ja kun olet saanut vuokra-autosi, pääset meiltä helposti isommalle tielle, jonka kautta voit ajella vuokra-autollasi vaikka Tel Aviviin saakka. Sijaintimme ansiosta meidät on helppo löytää. Sixt Autovuokraamo Jerusalemissa sinua odottaa asiantunteva ja palveleva henkilöstö.
Jerusalemia ristiin rastiin Sixtin vuokra-autolla

Jerusalemia ristiin rastiin Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Jerusalemissa on vaivatonta, ja helpoiten varaat itsellesi vuokra-auton verkkosivuiltamme. Sieltä saat ajantasaisimman tiedon kalustomme saatavuudesta ja lisäpalveluista. Kattavasta autovalikoimastamme löydät varmasti sinua parhaiten palvelevan ajoneuvon. Valikoimassamme on tunnetuimpien automerkkien uusimpia malleja. Ajoneuvoja on saatavana useissa eri autokategorioissa. Muistathan, että Sixt voi luvata ainoastaan autokategorian, ei tiettyä merkkiä ja mallia. Valikoimasta löytyy pieniä ja keskikokoisia henkilöautoja, farmareita, tila-autoja, premium-luokan autoja, maastureita ja minibusseja. Kun löydät tarvitsemallesi ajankohdalle sinulle sopivan vuokra-auton, voit noutaa sen Jerusalemin Sixt Autovuokraamosta. Tiesithän, että voit lisätä varauksellesi myös erilaisia lisäpalveluita? Lisäämällä varauksellesi navigaattorin voit keskittyä tutkimaan Jerusalemia ja sen lähiseutuja ilman, että sinun tarvitsee lukea karttaa. Jos tutkitte Jerusalemia perheen kanssa, niin perheen pienimmille olisi hyvä lisätä turvaistuimet, jotta matkustaminen vuokra-autossa olisi mukavaa ja turvallista. Kattavat lisäturvamme lisäävät turvallisuuttanne ja vähentävät kustannuksianne vahingon sattuessa, joten niihin kannattaa perehtyä etukäteen ja valita niistä sopivimmat varaukselle. Jos haluatte jakaa ajamista useammalle kuskille, niin lisäkuljettajan lisääminen varaukselle keventää yhden kuljettajan taakkaa. Sixt Autovuokraamo Jerusalemista saat kattavasti kaikki autonvuokraukseen liittyvät palvelut, joten voit keskittyä nauttimaan Jerusalemista ja tutkimaan sen lukemattomia nähtävyyksiä vailla huolia vuokra-autostasi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Jerusalem Mamilla Mall

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Jerusalem Mamilla Mall?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Jerusalem Mamilla Mall sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Jerusalem Mamilla Mall.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Jerusalem Mamilla Mall?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 235 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,5)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Jerusalem Mamilla Mall

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Jerusalem Mamilla Mall?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Jerusalem Mamilla Mall?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?