Auton vuokraus alueella Jerusalem

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Jerusalem

Palvelut Sixt Autovuokraamoissamme Jerusalemissa

Palvelut Sixt Autovuokraamoissamme Jerusalemissa

Autonvuokraus Jerusalemissa onnistuu helposti Sixtiltä esimerkiksi vuokraamalla auto etukäteen mobiilisovelluksemme avulla tai internet-sivujemme kautta. Mikäli et kuitenkaan osannut varautua vuokra-auton tarpeeseen, voit hoitaa vuokrauksen myös vierailemalla toimipisteessämme, tai vaikka soittamalla meille. Autovuokraamoissamme Jerusalemissa tarjoamme käyttöösi kaupungissa helppoja henkilöautoja ja farmareita, maastoon mielivälle soveltuvia maastureita sekä luksusta kaipaavalle erilaisia urheilu- ja avoautoja. Autovuokraamomme Jerusalemissa palvelevat sinua joustavin aukioloajoin kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Sinun kannattaa kuitenkin ennen vuokrausta tutustua toimipisteidemme autokategorioihin, sillä ne saattavat vaihdella hieman eri toimipisteidemme välillä. Olethan myös huomannut, että emme takaa ajoneuvoista tiettyä mallia tai merkkiä, vaan valitsemaasi kategoriaan kuuluvan vuokra-auton. Jos kaipaat vuokra-autoosi joitakin lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattoria, mahdollisuutta lisäkuljettajaan, diesel-moottoria tai vaikkapa lasten turvakaukaloita tai -istuimia, voit hankkia nekin meiltä autonvuokrauksen yhteydessä helposti ja vaivattomasti. Samalla voit myös halutessasi hankkia vuokra-autoon lisäturvaa, vaikkakin olemme jo vakuuttaneet kaikki ajoneuvomme kattavasti.
Kierrä vuokra-autolla Jerusalemin nähtävyydet

Kierrä vuokra-autolla Jerusalemin nähtävyydet

Jerusalem on Israelin pääkaupunki ja niin kristinuskon, islamin kuin juutalaisuudenkin pyhä kaupunki, sekä mielenkiintoinen matkailukohde monine maailmankuuluine nähtävyyksineen. Kristittyjen, muslimien, juutalaisten ja armenialaisten kortteleihin jakautuva vanhakaupunki on kaupungin tunnetuin nähtävyys ja siellä sijaitsee myös kaupungin linnoitus. Kristittyjen korttelin ehdottomasti tunnetuin kohde on Jeesuksen viimeinen kulkureitti, Via Dolorosa, joka johtaa Jeesuksen tuomiopaikalta Golgatan kukkulalle, missä sijaitsee eri kirkkokuntien kesken jaettu, upea Pyhän haudan kirkko. Todella tunnettu nähtävyys on myös juutalaisten pyhin paikka, Itkumuuri sekä niin juutalaisille kuin muslimeillekin pyhä Temppelivuori muslimikorttelissa, missä myös Kalliomoskeija kohoaa. Vaikka monet nähtävyydet sijaitsevatkin lähellä toisiaan, kannattaa autonvuokrausta Jerusalemissa kuitenkin harkita vakavissaan, sillä esimerkiksi monet kaupungin mielenkiintoiset museot, esimerkiksi aluetta ja sen historiaa monipuolisesti esittelevä Kansallismuseo sekä holokaustin uhrien muistoa kunnioittava Yad Vashem sijaitsevat kauempana. Muita kaupungin tunnettuja, ja ehdottomasti vierailemisen arvoisia kohteita ovat muun muassa Öljymäki Itä-Jerusalemissa, Siionin vuori sekä niiden välimaastossa sijaitseva Daavidin kaupunki, joka on kaupungin tunnetuin arkeologinen nähtävyys.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Jerusalem
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Jerusalem?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Jerusalem sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Jerusalem.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Jerusalem?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Jerusalem. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 330 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Matka Sixtille
(4,4)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Jerusalem

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Jerusalem?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Jerusalem?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Jerusalem?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Jerusalem

Näytä lisää