Auton vuokraus toimipisteestä Jerusalem Keskusta

 

Suosituin kohteessa Jerusalem Keskusta

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Jerusalem Keskusta alkaen 07.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Jerusalem Keskusta

Osoite

Sarei Israel 15, 9439029 Jerusalem, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Jerusalem Keskusta

Sixt Autovuokraamo Jerusalem Shamgar palvelee sinua autonvuokrausasioissa

Sixt Autovuokraamo Jerusalem Shamgar palvelee sinua autonvuokrausasioissa

Jos matkaat Israeliin ja tarkemmin sanottuna Jerusalemiin, niin matkasi oletettavasti käy Tel Avivin ja Ben Gurionin lentoaseman kautta. Sieltä voit suunnistaa kohti Jerusalemia joko taksilla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Saavuttuasi Jerusalemiin sinun on helppo suunnistaa kohti Romeman kaupunginosaa ja Allenby Square -puistoa, sillä Sixt Autovuokraamo Jerusalem Shamgar palvelee sinua heti puistoa Ja Jerusalem Gold -Hotellia vastapäätä. Autonvuokraus meiltä on vaivatonta ja teet sen helpoiten suoraan verkkosivuiltamme. Määrittelet vain matkasi ajankohdan ja sinua palvelevan autokategorian ja teet varauksen. Auton saat noudettua suoraan meiltä Sixt Autovuokraamo Jerusalem Shamgarilta. Jos jäät Jerusalemiin, meiltä on helppo liikkua kohti kaupungin keskustaa tai nähtävyyksiä. Jos matkasi jatkuu muualle Israeliin, pääset vaivattomasti parin korttelin päästä suoraan moottoritielle ja sitä kautta esimerkiksi Tel Aviviin tai alemmas sisämaahan. Kattavasta autovalikoimastamme löydät esimerkiksi pienempään tilantarpeeseen sopivat pienet ja keskisuuret henkilöautot. Jos matkustat perheen kanssa, niin voitte huoletta varata farmarin, johon mahtuu matkustajien lisäksi kätevästi enemmänkin matkatavaroita. Jos aiotte ajaa syvemmälle sisämaahan, voit valita autokategoriaksesi maasturin, niin matkantekonne myös hieman kivikkoisemmassa maastossa käy sujuvasti.
Jerusalemin nähtävyyksiä on helppo tutkia vuokra-autolla

Jerusalemin nähtävyyksiä on helppo tutkia vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Jerusalem Shamgarista löydät kattavan autovalikoiman lisäksi hyvän valikoiman erilaisia lisäpalveluita. Huomioithan, että Sixt voi vahvistaa sinulle ainoastaan autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Sen lisäksi, että automme ovat kattavasti vakiovarusteltuja, saatat tarvita varauksellesi myös muita palveluita. Perheen pienimmille matkustajille on helppo lisätä varaukselle esimerkiksi turvaistuimet, jolloin pienet matkustajat kulkevat autossa turvallisesti ja mukavasti. Jos tarkoituksena on katsella erilaisia nähtävyyksiä, niin voit lisätä varauksellesi navigaattorin, jonka avulla löydätte haluamanne nähtävyydet ja paljon muuta tarpeellista, kuten huoltoasemat ja ravintolat. Mahdollisiin vahinkoihin voitte varautua ottamalla varaukseenne jonkin kattavista lisäturvistamme, joiden ajantasaisen saatavuuden tarkistatte parhaiten suoraan verkkosivuiltamme. Mukavaa matkaa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Jerusalem Keskusta

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Jerusalem Keskusta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Jerusalem Keskusta sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Jerusalem Keskusta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Jerusalem Keskusta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Jerusalem Keskusta

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Jerusalem Keskusta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Jerusalem Keskusta?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?