Auton vuokraus alueella Rehovot

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Rehovot

Rehovotin Sixt Autovuokraamosta saat tarvitsemasi vuokra-auton

Rehovotin Sixt Autovuokraamosta saat tarvitsemasi vuokra-auton

Sixt Autovuokraamo Rehovotissa, Israelissa palvelee sinua asiantuntevasti. Vuokraa ajoneuvo tarpeesi mukaisesti laajasta autokalustostamme, johon kuuluu sekä henkilöautoja että farmareita. Autonvuokraus Rehovotissa onnistuu sujuvasti joko vuokraamomme verkkosivujen kautta tai puhelimitse. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta. Asiakaspalvelumme on paikalla sinua varten, joten jos et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä ja me autamme. Autonvuokraus Rehovotissa on tehty sinulle helpoksi. Valikoima on kattava, pitäen sisällään erikokoisia henkilöautoja sekä maastureja. Jokainen vuokra-automme on uusi ja niissä on kattavat vakiovarusteet. Lisävarusteita löytyy vaihtelevasti, mukaan lukien vakionopeudensäädin ja ilmastointi. Vuokra-auton lisäksi voit lisätä varaukseesi lisäpalveluja kuten navigaattorin, jotta teet autolla matkustamisesta vaivattomampaa. Lasten kanssa matkustaessa on helpointa lisätä varaukseen lasten turvaistuimet, ja voitte huoletta jättää omanne kotiin. Kattava vakuutusvalikoima pitää myös huolen teistä vahingon sattuessa. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, ei tarkkaa automallia. Tutustu vuokra-autoihin verkkosivuillamme, valitse tarvittavat lisäpalvelut ja teet matkanteostasi helpompaa. Me Sixtillä haluamme, että saat nauttia matkastasi täysin vailla ylimääräisiä harmeja.
Rehovot lähiympäristöineen tarjoaa upeita elämyksiä

Rehovot lähiympäristöineen tarjoaa upeita elämyksiä

Rehovot on noin 135.000 asukkaan kaupunki Keski-Israelin hallintoalueella. Kaupungissa sijaitsee useita tieteellisiä laitoksia, kuten Weizmannin tiedeinstituutti sekä useita korkeakouluja. Pääset itsekin tekemään kiehtovia tieteellisiä kokeita tiedeinstituutin The Clore Garden of Science -tieteen puutarhassa, jonne matkaa Rehevotin keskustasta on alle viisi kilometriä. Puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee rauhallinen ja kaunis Palmachim Beach -ranta. Varusteet sekä uintia että muita vesiaktiviteetteja varten kulkevat näpsäkästi Sixt vuokra-autossa. Ostokset voit tehdä Rehevotin ostoskeskuksessa, joka sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Suuntaa minne haluat ja milloin haluat, valinta on sinun.Miksi jäisit pelkästään yhteen kaupunkiin, kun allasi on edullinen ja luotettava vuokra-auto! Rehevotista pääsee ajelemaan näpsäkästi sekä Tel Aviviin että Jerusalemiin sen keskeisen sijainnin ansiosta. Ajat Jerusalemiin tunnissa, ja matkaa Tel Aviviin on vielä vähemmän. Olitpa sitten matkalla yksin, perheen kanssa tai ryhmänä, Sixt Autovuokraamo palvelee sinua tarpeitasi vastaten ja matkantekoasi helpottaen.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Rehovot
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Rehovot.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Rehovot?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Rehovot. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Rehovot?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Rehovot
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Rehovot?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Rehovot?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Rehovot

Näytä lisää