Auton vuokraus alueella Haifa

 

Suosituin kohteessa Haifa

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Haifa (Check post Haifa) alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Haifa

Oikea menopeli oikeilla varusteilla joka lähtöön

Oikea menopeli oikeilla varusteilla joka lähtöön

Sixt Autovuokraamo Haifassa tarjoaa allesi hyvin varustellun vuokra-auton valitsemillasi lisäpalveluilla höystettynä. Autokalustossa on kokovaihtoehtoja näppäristä viistoperämalleista tilaviin minibusseihin, joten sopivan kokoinen vuokra-auto löytyy, olitpa yksin tai isomman seurueen kanssa liikkeellä. Autonvuokraus Haifassa on asiakkaalle joustavaa, sillä voit poimia käyttöösi juuri ne lisäpalvelut, joita tarvitset. Tarkista kilpailukykyiset hinnat verkkosivultamme ja varaa vuokra-auto itsellesi jo tänään. Sopivan vuokra-auton valinta on helppoa Sixt Autovuokraamossa Haifassa, sillä tarjolla on vaihtoehtoja laidasta laitaan. Jos tilantarve ei päätä huimaa, taloudellinen kaupunkimalli tai sedan on oiva valinta. Jos taas kimpsut, kampsut tai vaikkapa lapset vievät tilaa kärryn sisältä, kannattaa suunnata katse farmarimalleihin ja tila-autoihin. Suorituskykyä ja premiumtason laatua arvostavan suosikki on tasokas maasturi tai luksussedan. Tilavaan minibussiin sopii kuljettajan lisäksi jopa kahdeksan matkustajaa. Tietyn merkin tai mallin saamista emme voi luvata, mutta voit valita mieleisesi autoluokan varauksen yhteydessä. Hyödylliset lisäpalvelut tuovat lisää huolettomuutta ja vaivattomuutta autonvuokraukseen Haifassa. Voit nimetä lisäkuljettajan itsellesi tai vuokrata GPS-navigaattorin opastamaan perille ja takaisin. Lapsia ajatellen vuokra-autoon Haifassa on tarjolla vauvan turvakaukalo ja vahvistettuja lasten turvaistuimia.
Tutustu rannikkomaisemiin vuokra-autoillen

Tutustu rannikkomaisemiin vuokra-autoillen

Välimeren rannalla Israelin luoteiskolkassa sijaitseva Haifa on maan kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupungin horisonttia valloittaa Karmelin vuori, jossa yhtenä nähtävyytenä on näyttävässä puutarhamiljöössä oleva Bahai-uskonnon Babin hautapyhättö. Yksi mielenkiintoisimmista museokohteista on kansallinen tiede-, teknologia- ja avaruusmuseo. Käymisen arvoinen luonto- ja retkeilykohde löytyy ajamalla kymmenisen kilometriä etelän suuntaan. Karmelin vuoren kansallispuistossa on monipuolisten vaellus- ja maastopyöräilyreittien lisäksi ulkoilmamuseo ja löytyypä lähistöltä myös arkeologinen museokin. Haifan eläintarhassa riittää näkemistä moneksi tunniksi. Tarhasta löytyy niin matelijoita, lintuja kuin nisäkkäitäkin ja lapsia varten alueella on oma minieläintarha. Perheen pienimpien iloksi kaupungin kaakkoiskulmassa on Balaganin sisäleikkipuisto, jossa varsinkin sadepäivät kuluvat rattoisasti. Ranta-ajelun lomassa on mukava piipahtaa myös hiekkarannalle ja pulahtaa Välimeren aaltoihin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Haifa

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Haifa?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Haifa sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Haifa.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Haifa?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Haifa. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Haifa

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Haifa?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Haifa?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Haifa?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Haifa

Näytä lisää