Auton vuokraus toimipisteestä Haifa (Check post Haifa)

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Haifa (Check post Haifa)

Osoite

48 Hahistadrut St, 32960 Haifa, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Haifa (Check post Haifa)

Sixt Autovuokraamo Haifassa toivottaa sinut tervetulleeksi

Sixt Autovuokraamo Haifassa toivottaa sinut tervetulleeksi

Sixt Autovuokraamo Haifa sijaitsee Haifassa, Israelissa. Toimistomme löydät kätevästi Haifan kaupungin pohjoispuolelta, läheltä satamaa ja kävelymatkan päästä Carmelitin metroasemalta. Haifan kaupungintalo sijaitsee toimistoamme vastapäätä, joten jos löydät kaupungintalon, olet jo kivenheiton päästä toimistostamme. Autovuokraamomme läheltä kulkee isompi, koko Haifan kaupungin kiertävä tie numero 4, jonka kautta pääset kätevästi matkaamaan esimerkiksi kohti Nasaretia tai Akkon kaupunkia. Jos saavut Haifaan lentäen, voit ottaa taksin tai kulkea julkisilla noutamaan autoasi. Meille on helppo tulla ja meiltä on helppo lähteä.
Tutki Pohjoista Israelia tai Haifaa vuokra-autosi avulla

Tutki Pohjoista Israelia tai Haifaa vuokra-autosi avulla

Sixt Autovuokraamo Haifassa palvelee sinua autonvuokraukseesi liittyen. Auton vuokraat kätevimmin verkkosivuiltamme, josta löydät ajankohtaisimman tiedon eri ajoneuvokategorioiden saatavuudesta haluamallesi ajanjaksolle. Meiltä löydät pieniä ja keskikokoisia henkilöautoja, farmareita, tila-autoja, maastureita, pikkubusseja, urheiluautoja tai premium-luokan autoja. Muistathan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automerkkiä tai mallia. Jos et löydä vastausta kysymykseesi vastausta, voit olla aina myös yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme.Autonvuokraus Haifan Sixt Autovuokraamossa on vaivatonta: mene verkkosivuillemme, valitse ajankohta ja haluamasi ajoneuvokategoria ja tee varaus. Meiltä löydät kattavan valikoiman tunnettujen automerkkien, kuten muun muassa Mercedes Benzin, BMW:n, Mazdan ja Hondan, eri automalleja. Valikoimamme autot ovat aina uudehkoja ja kattavasti vakivarusteltuja. Voit myös lisätä varauksellesi erilaisia lisäpalveluja. Jos matkustat perheen pienempien kanssa, voit lisätä varauksellesi turvaistuimet eri kokoisille lapsille. Jos haluat välttää eksymisen tai helpottaa ajamistasi, voit lisätä varauksellesi navigaattorin. Saatavilla on myös PTA-palvelu, jolla saat kattavat LTE-yhteydet autoosi vuokrauksesi ajaksi. Sixt Autovuokraamo Haifa haluaa myös, että matkustat turvallisesti. Siksi voitkin lisätä varauksellesi myös erilaisia lisäturvia, joilla varmistat asioiden sujumisen myös vahingon sattuessa. Keskity sinä matkantekoon, anna meidän huolehtia kaikesta autonvuokraukseesi liittyvästä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Haifa (Check post Haifa)
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Haifa (Check post Haifa).
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Haifa (Check post Haifa)?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Haifa (Check post Haifa)?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Haifa (Check post Haifa) syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Haifa (Check post Haifa)

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Haifa (Check post Haifa)?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Haifa (Check post Haifa)

Näytä lisää