Auton vuokraus toimipisteestä Nahariya

 

Ohjeet toimipisteeseen Nahariya

Osoite

Lochmei Hagetaot 53, 22447 Nahariya, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Nahariya

Sixt Autovuokraamo Nahariyassa toivottaa sinut tervetulleeksi Israelin pohjoisimpaan rannikkokaupunkiin

Sixt Autovuokraamo Nahariyassa toivottaa sinut tervetulleeksi Israelin pohjoisimpaan rannikkokaupunkiin

Nahariyan Sixt Autovuokraamo on lyhyen, vain noin puolen tunnin matkan päässä Haifan lentoasemasta ja alle kahden tunnin matkan päässä Ben Gurionin kansainvälisestä lentoasemasta. Rantaa halkovaa valtatietä pitkin pääset luoksemme kätevästi taksilla tai julkisilla kulkuneuvoilla, kuten bussilla. Junallakin on mahdollista matkustaa, mutta reitti ja saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen. Toimistomme sijaitsee näköyhteyden päässä valtatieltä, joten löydät meidät varmasti Nahariyasta helposti. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Nahariyassa on vaivatonta. Helpoiten teet varauksen verkkosivuillamme, jossa näet kätevästi, minkä autokategorian autoja on haluamaasi ajankohtaan saatavilla. Vuokrapisteellämme Nahariyassa on saatavana usean eri autokategorian autoja, joten valitset vain tarpeeseesi sopivimman vuokra-auton ja teet varauksen. Yhdelle tai kahdelle ihmiselle on helppo valita pieni tai keskikokoinen henkilöauto ja isommalle perheelle matkatavaroineen suosittelemme farmaria. Jos hieman korkeammalla istuminen ajaessa on se, mitä etsit, voit myös valita valikoimastamme maasturin. Mukavuutta arvostavan valinta on tietenkin premium-luokkamme, josta löytyy useampia eri kokoisia henkilöautoja todella kattavalla varustuksella, jolloin voit keskittyä matkustamaan mukavasti. Isommalle ryhmälle saattaa tulla kyseeseen tila-auto tai pikkubussi, joita meiltä löytyy myös. Ajantasaisimman saatavuustilanteen saat verkkosivuiltamme.
Nahariyan rannat ja paljon muuta

Nahariyan rannat ja paljon muuta

Sixt Autovuokraamo Nahariyasta saat allesi kätevän vuokra-auton, jonka avulla voit tutustua lähialueen upeisiin rantoihin tai jatkaa matkaasi rantaa pitkin Haifaan ja Tel Aviviin. Muistathan varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata sinulle ainoastaan tietyn autokategorian auton. Tarvettasi parhaiten vastaavan vuokra-auton lisäksi saat meiltä kattavan valikoiman lisäpalveluita, joilla helpotat matkustamistasi. Voit lisätä varauksellesi esimerkiksi PTA Plus -palvelun, jonka avulla voit soittaa jopa tunnin kansainvälisiä puheluita päivässä tai hoitaa työasiasi puhelinlaskua pelkäämättä. Navigaattori on kätevä tapa suunnistaa ja perheen pienimmille saat varmistettua turvallisen matkaamisen, kun lisäät varauksellesi turvaistuimet. Me Sixt Autovuokraamo Nahariyassa haluamme pitää huolen, että autonvuokraus on sinulle miellyttävä kokemus ja että voit keskittyä nauttimaan matkastasi. Tervetuloa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Nahariya

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Nahariya?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Nahariya sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Nahariya.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Nahariya?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 32 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Nahariya

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Nahariya?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Nahariya?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Nahariya

Näytä lisää