Auton vuokraus toimipisteestä Eilat Keskusta

 

Suosituin kohteessa Eilat Keskusta

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Eilat Keskusta alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Eilat Keskusta

Osoite

2 Hatmarim St C-Hotel, 88000 Eilat, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Eilat Keskusta

Tervetuloa Eilat Keskustan Sixt Autovuokraamoon

Tervetuloa Eilat Keskustan Sixt Autovuokraamoon

Toimipisteemme Eilat Keskusta tarjoaa edullista autonvuokrausta ja asiantuntevaa palvelua, joten tule käymään Sixt Autovuokraamossa ja lähde matkaan luotettavalla ja turvallisella vuokra-autolla kohti Eilatin kauniita rantamaisemia. Toimipisteemme sijaitsee hyvällä paikalla aivan keskustassa, rantojen läheisen hotellialueen vieressä, joten ajoneuvo on helppo noutaa vaikka kävellen lähimmistä hotelleista. Lisäksi sijaitsemme kuuluisan koko Israelin läpikulkevan valtatie 90:n varrella, joten jos olet aikeissa lähteä pidemmällekin matkalle, pääset kääntämään auton keulan suoraan valtatielle lähtiessäsi palvelupisteestämme. Budjettimatkailijaa miellyttävät taloudelliset henkilöautomme, kun taas suurempi seurue tavaroineen mahtuu hyvin tilavaan farmariin, ja tehoa ja tyyliä vuokra-autolta odottavat ihastuvat tiellä kuin tiellä pärjäävään maasturiin sekä ensiluokkaisiin urheilu- ja avoautoihimme. Autonvuokraus Eilatin keskustan toimipisteessämme sujuu näppärästi, kun olet tehnyt varauksen jo etukäteen netissä tai olemalla puhelimitse yhteydessä ystävälliseen asiakaspalveluumme.
Tutustu kiehtovaan kaupunkiin Eilat Keskustan toimipisteestä vuokratulla autolla

Tutustu kiehtovaan kaupunkiin Eilat Keskustan toimipisteestä vuokratulla autolla

Ota kaikki irti matkastasi Eilatiin ja vuokraa yksi suosittujen automerkkien uusista malleista, valitse siihen haluamasi lisäpalvelut ja nauti jokaisesta kilometristä. Varaukseesi tarjoamme ilmaiseksi vahinkovakuutuksen sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen, mutta niiden lisäksi voit valita parhaiten tarpeitasi vastaavat lisäpalvelut. Oletko tullut ystäväsi kanssa lomalle ja päättäneet valita luksusauton, jolla ajella Punaisen meren rantateitä? Teidän on mahdollista jakaa ajonautinto nimeämällä matkalle lisäkuljettaja, jolloin kuskin vaihto onnistuu kesken reissun koska tahansa. GPS-navigaattori on työmatkalaisen järkevä lisävaruste, jolla pääsee perille vieraammillakin teillä, ja jos kansainvälisiä puheluita on tiedossa, kannattaa lisäksi ottaa PTA Plus -palvelumme, jolla voi soittaa tunnin verran puheluita päivittäin sekä käyttää nopeaa nettiä. Perhelomalle tulleet ilahtuvat mahdollisuudesta saada turvalliset lastenistuimet vuokra-autoon Eilatin keskustan toimipisteestä, jossa autamme myös muissa lisäpalveluja ja autonvuokrausta koskevissa asioissa. Käy tekemässä varaus verkkosivuillamme, mutta muistathan, ettemme voi taata tiettyä automallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Eilat Keskusta

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Eilat Keskusta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Eilat Keskusta sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Eilat Keskusta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Eilat Keskusta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 41 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,2)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Eilat Keskusta

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Eilat Keskusta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Eilat Keskusta?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Eilat Keskusta

Näytä lisää