Autonvuokraus
Herzilya
Piilota
Israel // Herzilya
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Herzilya

Uudet hyvinvarustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixtin Autovuokraamossa Herzilyassa. Autokalustomme sisältää ajopelejä monipuolisesti laidasta laitaan, jotta jokainen löytäisi juuri itselleen sopivan vuokra-auton. Tarjolla on muun muassa monen kokoisia taloudellisia henkilöautoja, maastureita ja minibusseja. Löydät verkkosivultamme lisää tietoa myös edullisista hinnoistamme ja monista hyödyllisistä lisäpalveluista.

 
 • Herzilya

  Sixt Autonvuokraus
  Hasadnot 9
  46728 Herzilya

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Asiantuntevaa Sixtin autonvuokrausta Herzilyassa

Autovuokraamomme Herzilyassa palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Tarjoamme sopivan auton niin työ- kuin lomamatkalaisenkin käyttöön. Näppärä hatchback on oiva valinta yksin tai kaksin matkustavalle, kun puolestaan isompaan sedaniin tai farmariin sopii reilumpi joukko matkustajia tavaroineen mainiosti. Minibussi nielaisee sisäänsä mallista riippuen seitsemän tai yhdeksän henkilöä. Premium-luokan maasturit ja sedanit täyttävät vaativankin vuokraajan toiveet. Voit valita varauksen yhteydessä autokategorian, mutta emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Jotta autonvuokraus Herzilyassa onnistuisi mahdollisimman hyvin, muista hyödyntää tarjoamamme lisäpalvelut. Vuokra-autoon saa edullisesti GPS-navigaattorin tai lasten erikokoisia vahvistettuja turva- ja korokeistuimia. Myös varakuljettajan nimeäminen onnistuu.

Nauti vuokra-autolla Herzilyasta ja Välimeren tunnelmasta

Noin sadantuhannen asukkaan Herzilya sijaitsee Israelin länsiosassa Tel Avivin naapurissa. Vuonna 1924 perustetun kaupungin historiaan voi perehtyä Beit Rishonim -museossa. Jos historia kiinnostaa, kannattaa ajaa rannan läheisyyteen Apollonian kansallispuistoon, jossa on vajaan tuhannen vuoden ikäisen linnoituksen raunioita nähtävillä. Toinen arkeologisesti mielenkiintoinen alue on Tel Michal, joka löytyy ajamalla neljä kilometriä Apollonian kansallispuistosta etelän suuntaan. Erityisesti lapsiperheiden suosikkipaikka löytynee Tel Avivin suunnasta puolen tunnin ajomatkan päästä, sillä siellä on Ramat Ganin eläintarha. Safariajelulla voi tutustua suuriin afrikkalaisiin eläimiin lähietäisyydellä ja pienemmät eläimet löytyvät kävelyreitin varrelta. Vauhtipäivän vietosta haaveilevien kannattaa suunnata vuokra-auto Herzilyasta Tel Avivin Luna Parkin huvipuistoon, jonne on kymmenen kilometrin matka. Päivä kuluu rattoisasti myös läheisessä Hayarkonin puistossa, sillä siellä on puutarhamaisten kävelyreittien lisäksi kivipuisto, seikkailupuisto, lasten leikkialue ja minieläintarha. Vuokra-autolla pääsee kätevästi myös rantaloman viettoon, sillä kaupungin hiekkarannat suorastaan kutsuvat uimaan ja lekottelemaan.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service