Autonvuokraus
Kiryat Shmona
Piilota
Israel // Kiryat Shmona
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kiryat Shmona

Kun valintanasi on autonvuokraus Sixtiltä Kirjat Shmonan matkallasi, pääset kokemaan tämän pohjoisen Israelin kaikki kiinnostavimmat kohteet mitä sujuvimmin vuokra-autosi ohjauspyörän takaa! Tarjoamme korkealuokkaisesta autovalikoimastamme käyttöösi henkilöautot, farmarit ja minibussit, joista voit valita matkustustyyliisi, makuusi ja seurueeseesi sopivan kulkuvälineen, ja voit aina luottaa autokalustomme ajoneuvojen laadukkuuteen. Olemme tehneet vuokrauksesta mahdollisimman ripeää ja helppoa niin verkkosivuillamme kuin paikan päällä Kirjat Shmonan Autovuokraamossa, ja pulmatilanteissa voit aina kääntyä ystävällisen ja auttavaisen asiakaspalvelumme puoleen. Voit siis huoletta keskittyä nauttimaan lomastasi tai työmatkasi sujuvuudesta täysin siemauksin!

 
 • Kiryat Shmona
  South Industrial Area
  10250 Kiryat Shmona

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Kiryat Shmona

  Sixt Autonvuokraus
  South Industrial Area
  10250 Kiryat Shmona

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Toteuta Kirjat Shmonan matkasi Sixt Autovuokraamon avulla

Matkustamisesi on mielestämme aina oltava mahdollisimman turvallista ja luotettavaa, unohtamatta tietenkään viihtyisyyttä ja hauskuutta. Olemmekin juuri siksi huolehtineet siitä, että voit valita kattavista lisäpalveluistamme laadukkaita vaihtoehtoja tekemään matkastasi entistäkin mukavamman. Voit lisätä tilaukseesi esimerkiksi lastenistuimen, lisävakuutuksen tai lisäkuljettajan, ja myös alle 25-vuotiaiden on mahdollista vuokrata autokalustoamme kauttamme. Huomioithan Kirjat Shmonan matkaasi suunnitellessasi, että Sixt Autovuokraamo voi luvata vain ajoneuvon kategorian, mutta jonkin tietyn automallin tai -merkin varaaminen ei ole mahdollista.

Valloitat Kirjat Shmonan helposti Sixtin vuokra-autosta käsin

Kirjat Shmona on hieman alle 25.000 asukkaan kaupunki pohjoisessa Israelissa, lähellä Libanonin rajaa. Tämä Israelin pohjoisin kaupunki on saanut nimensä kahdeksan Tel Hain kylää puolustaessa kuolleen ihmisen muistoksi ja tarkoittaakin Kahdeksan kaupunkia. Liikkuminen kaupungissa ja sen lähiympäristössä sujuu nopeasti ja joustavasti Sixt vuokra-auto allasi. Voit siis tutustua aitoon israelilaiseen elämänmenoon oman aikataulusi mukaan. Voit kurvata shoppailemaan kaupungin ostoskeskuksiin, kuten Shmona Center Mall taikka Nehemya Mal, ja ostokset kulkevat mukana näppärästi.

Autonvuokraus Kirjat Shmonasta on mainio vaihtoehto, kun haluat päästä myös hieman pidemmille matkoille. Kaupungin ulkopuolella pääset ihmettelemään Lähi-idän kiehtovaa luontoa. Ehdottomasti nähtävän arvoisia paikkoja ovat esimerkiksi Bet Shean National Park -luonnonpuisto, jonne ajelet mukavasti ilmastoidulla Sixt vuokra-autolla puolessa toista tunnissa. Samalla voit käydä tutustumassa Magdalan kaupungin raunioihin Genesaretinjärven rannalla. Hieman lähempää löydät 3 Vines Winery -viinitarhan, jonka saavutat noin 20 minuutissa Kirjat Shmonasta käsin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service