Autonvuokraus
Raanana
Piilota
Israel // Raanana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Raanana

Jos etsit hyvin varusteltua vuokra-autoa ja laadukasta palvelua, Sixtin Autovuokraamo Raananassa on oikea osoite. Voit valita itsellesi vuokra-auton monipuolisesta autovalikoimasta, jossa vaihtoehtoja löytyy sedan- ja farmarimalleista maastureihin ja minibusseihin asti. Myös monet hyödylliset lisäpalvelut ovat käytössäsi, joten voit räätälöidä autonvuokrauksen Raananassa juuri tarpeesi mukaiseksi. Tarkista edulliset hinnat ja varaa vuokra-auto jo tänään.

 
 • Raanana
  16 Hatidhar St.
  43665 Raanana

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Raanana

  Sixt Autonvuokraus
  16 Hatidhar St.
  43665 Raanana

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Laadukasta autonvuokrausta Raananassa viikon jokaisena päivänä

Sixtin Autovuokraamosta Raananassa saat sekä vuokra-auton että palvelut tarpeittesi mukaisesti, olitpa bisneksen tai loman merkeissä liikkeellä. Yksin tai kaksin matkustavan on helppo valita alleen näppärä viistoperämalli tai sedan. Tilaviin farmarimalleihin mahtuu koko perhe tavaroineen sulassa sovussa ja minibusseihin sopii jopa yhdeksän hengen seurue. Premium-luokan sedanissa, maasturissa tai urheiluautossa pääset nauttimaan tyylikkyydestä ja suorituskyvystä. Varatessasi autoa voit valita itsellesi autokategorian, mutta emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia. Muista myös valita itseäsi hyödyttävät lisäpalvelut. Vuokra-autoon voi nimetä lisäkuljettajan ja vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin. Myös lapsiperheiden autonvuokraus Raananassa on huomioitu ja tarjolla onkin erikokoisia lasten vahvistettuja turva- ja korokeistuimia.

Kiertele vuokra-autolla Raananassa ja Välimeren maisemissa

Israelin länsiosissa Tel Avivin kyljessä sijaitseva Raanana on noin 70 000 asukkaan kaupunki. Välimeren rantamaisemissa oleva kaupunki on autonvuokraajan unelmapaikka, sillä liikenneyhteydet jokaiseen ilmansuuntaan ovat mitä mainioimmat. Päivän saa kulumaan mukavasti ajamalla kaupungin länsiosassa olevaan aktiviteettipuistoon. Puuhasteltavaa ja katseltavaa riittää kaiken ikäisille, sillä alueelta löytyvät muun muassa eläintarha, pelikenttiä, lasten leikkialue ja taidegalleria. Puiston amfiteatterissa järjestettävissä konserteissa on käynyt useita maailmanluokan artisteja esiintymässä. Jos eläimiä ei näkynyt kylliksi, kannattaa ajaa parikymmentä kilometriä etelän suuntaan Ramat Ganin sadan hehtaarin eläintarhaan. Auringon ja uinnin ystävät voivat huristella vaivattomasti parinkymmenen minuutin matkan rannalle nauttimaan Välimeren aalloista ja hiekkarannoista. Vauhtia ja päänpyöritystä on tarjolla Tel Avivissa Lunaparkin huvipuistossa vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä. Myös viereinen vesipuisto on varsinkin lapsiperheille suositeltava käyntikohde.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service