Autonvuokraus
Dornbirn
Piilota
Itävalta // Dornbirn
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Dornbirn

Anna Sixt Autovuokraamon varustaa sinut matkaan laadukkaalla vuokra-autolla, jotta saat lomastasi tai työmatkastasi Dornbirnissä kaiken parhaan irti. Me Sixtillä panostamme autovalikoimaamme sekä siihen, että autonvuokraus on sujuvaa, jotta sinä voit keskittyä tärkeimpään, eli nauttimaan matkastasi Dornbirnissä murheitta. Kattavasta autovalikoimastamme voit valita näppärän henkilöauton tai tilavan farmarin käyttöösi, tai miksetpä tekisi matkaa kaveriporukalla minibussilla tai suuntaisi rankempaan maastoon allasi jykevä maasturi. Autokalustomme vuokra-autot ovat merkkien uusimpia malleja ja voit luottaa niiden laatuun. Anna siis Sixtin auttaa sinua tekemään matkasti toimiva, ja aloita Itävallan matkasi pistäytymällä Sixt Autovuokraamossamme matkallasi Doenbirnissä.

 
 • Dornbirn

  Sixt Autonvuokraus
  Messestrasse 1
  6850 Dornbirn

  ma. - pe.08:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Dornbirnissä sujuu näppärästi Sixtiltä

Kun olet suuntaamassa matkaa ihanaan Itävaltaan, voimme suositella lämpimästi lisäpalvelujamme avuksesi tekemään matkastasi sujuvampaa. GPS-navigaattori on hyvin suositeltava vaihtoehto varsinkin liikkuessasi ensimmäistä kertaa Itävallassa. Lisävakuutukset lisäävät turvallisuuden tunnettasi, kun tiedät, ettet jää mahdollisesti kiperässä paikassakaan yksin. Voit varata lisäpalvelut tilaukseesi joko netissä tai paikan päällä Sixt Autovuokraamossamme saavuttuasi Dornbirniin. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä tai mallia. Haluamme tarjota mahdollisuuden mukavaan ajokokemukseen kaikille, joten myös alle 25-vuotiaat voivat vuokrata ajoneuvoja kauttamme.

Koe Itävallan lumo Sixtin vuokra-autolla Dornbirnistä käsin

Dornbirn on hieman alle 50.000 asukkaan kaupunki Itävallassa, Vorarlbergin osavaltiossa. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu esimerkisi Rappenlochschlucht-puisto, jonne matkaa on keskustasta vain noin 5 kilometriä. Kauniissa luonnonpuistossa pääset ihailemaan vesiputouksia ja luonnon kauneutta merkittyjä reittejä pitkin. Autoista kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti suunnata Itävallan matkalla kohti Rolls-Royce museota, joka sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Dornbirnin keskustasta. Museossa on esillä Rolls-Royce autoja, niiden moottoreita ja muita osia vuosikymmenten varrelta. Tätä ei kannata jättää väliin!

Lounaalle matkaaja voikin sitten hurauttaa Karrenin panoraamaravintolaan, jonka näkymät salpaavat hengen. Autonvuokraus Dornbirnistä on loistava vaihtoehto Itävallan tutkimiseen. Kun allasi on luotettava ajoneuvo, voit lähteä myös pidemmälle reissulle, jos haluat. Ota suunnaksi vaikka Itävallan pääkaupunki Wien ja ajele koko maan halki. Matkaa kertyy 600-700 kilometriä, mutta retki on varmasti sen arvoinen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service