Auton vuokraus maassa Itävalta

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Itävalta

Tutustu kohdemaahan Itävalta

Ajotavat sekä muuta huomioitavaa itävaltalaisessa liikenteessä

Ajotavat sekä muuta huomioitavaa itävaltalaisessa liikenteessä

Autovuokraamoilla Itävallassa on tarjolla vuokra-autoja monenlaisiin tarpeisiin. Lisäksi vuokraaminen on helppoa ja edullista. Jos olet menossa vuoristoon tai syrjäisemmille teille, voit vuokrata kätevän maasturin, jolla selätät hankalammatkin maastot. Pieni henkilöauto, joita vuokraamoilta myös löytyy, on tarpeellinen, kun kiertelet kaupungin nähtävyyksiä. Lisäksi tarjolla on avoautoja, farmariautoja, urheiluautoja sekä pakettiautoja, joilla sujuu suuremman tavaraerän kuljettaminen vaivatta. Onpa siis tarpeesi lähes millainen tahansa, löytyy vuokraamoilta sopiva vuokra-auto juuri sinun tarpeisiisi. Lisävarusteista voit valita esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Myös erilaisia lisäturvia on tarjolla. Jos haluat, voit valita esimerkiksi lisäturvan kolarin varalle. Verkkosivuiltamme teet autonvuokrauksen Itävallassa kätevästi ja helposti ja voit noutaa sen haluamaltasi toimipisteeltämme. Autonvuokrauksen helppous, edullisuus ja asiantunteva palvelumme,on syitä, minkä vuoksi sinun kannattaa hoitaa autonvuokraus Itävallassa juuri Sixtin kautta.On olemassa muutamia seikkoja, jotka kannattaa erityisesti ottaa liikenteessä huomioon, kun käytössäsi on vuokra-auto Itävallassa. Autonvuokraus Itävallassa on hyvä tapa liikkua, kunhan olet tietoinen muun muassa maan liikennesäännöistä.
  • Maassa on käytössä moottoritiemaksu. Kun saavut maahan, kannattaa sinun maksaa moottoritiemaksu esimerkiksi huoltoasemalla. Näin vältyt sakoilta, jos moottoriteillä ajelet. Myös moottoriliikennetiet ovat maksullisia.
  • Nopeusrajoitukset kannattaa painaa muistiin. Moottoriteillä rajoitus on 130 km/h, moottoriliikenneteillä 100 km/h ja asuinalueilla 50 km/h. Nämä rajoitukset ovat siis voimassa ajettaessa henkilöautoilla.
  • Lukuun ottamatta asuinalueita, on kaikilla tiellä liikkuvilla oltava matkassa heijastinliivit.
  • Puhelimen käyttö ajon aikana on kielletty, aivan kuten Suomessakin.
  • Alle 150 cm pitkien lasten, jotka ovat iältään alle 14 vuotta, tulee matkustaa asianmukaisessa lastenistuimessa.
Tutustu nähtävyyksiin vuokra-autolla kulkien

Tutustu nähtävyyksiin vuokra-autolla kulkien

Alpit ovat varmasti yksi maan suosituimpia ja tunnetuimpia kohteita. Alpeilla voit laskettelun ja lumilautailun lisäksi tutustua sen historiallisiin paikkoihin ja rakennelmiin sekä lisäksi seikkailla erilaisissa jännittävissä seikkailupuistoissa ja hauskoissa teemapuistoissa. Kun suuntaat matkasi Alpeille, voit hyödyntää kätevästi Sixtin autovuokraamon palveluita Itävallassa. Myös historiallisia kohteita sekä arkkitehtuurin ihmeitä on matkailijoilla mahdollista nähdä. Luostareita, katedraaleja, linnoja, museoita ja puutarhoja on mahdollista matkalla nähdä varsin runsaasti. Myös monimuotoinen maan luonto tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää ja koettavaa. Hienoissa järvissä, vuorissa ja vesiputouksissa riittää varmasti ihmettelemistä. Kulttuurista pitävä voi käydä esimerkiksi oopperassa tai konserteissa ja nauttia niiden tarjoamasta loistavasta musikaalisesta annista. Olipa kohde mikä tahansa, on kulkeminen helpointa ja mukavinta vuokra-autolla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Itävalta
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Itävalta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Itävalta sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Itävalta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Itävalta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 14820 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Itävalta

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Itävalta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Itävalta?