Auton vuokraus toimipisteestä Innsbruck Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Innsbruck Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Innsbruck Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Innsbruck Lentoasema

Osoite

Fürstenweg 180, 6026 Innsbruck, Itävalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 16:00
La - Su
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Innsbruck Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamon Innsbruckin lentoasemalla löydät helposti terminaali 1 sisäpuolelta, jossa toimipisteemme sijaitsee ensimmäisestä kerroksessa. Sixt autonvuokraus Innsbruckin lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja, kattavat aukioloajat sekä palvelevan henkilökunnan, joka mielellään auttaa sinua kaikissa kysymyksissä liittyen autonvuokraukseen Innsbruckin lentoasemalla. Kattavasta valikoimastamme voit valita esimerkiksi kätevän ja helposti ajettavan sedanin, joka on mainio valinta yksin matkustavalle tai pariskunnalle. Perheen pienempien kanssa matkustaessa arvostat varmasti tilaa ja varmuutta, jolloin farmari tai maasturimalli on hyvä valinta. Isommille ryhmille valikoimastamme kannattaa valita minibussi, jolla liikutte helposti paikasta toiseen yhdessä. Jos kaipaat hieman luksusta, muista tutustua premium-malleihimme. Koko valikoimamme vuokra-autoja löydät helposti nettisivuiltamme. Otathan kuitenkin huomioon, että emme vielä varausvaiheessa voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme netissä ja vuokraa seuraava menopelisi!
Autonvuokraus Innsbruckin lentoasemalla on helppo ja nopeaa

Autonvuokraus Innsbruckin lentoasemalla on helppo ja nopeaa

Innsbruckin lentoasema sijaitsee noin 4 kilometriä kaupungin keskustasta ja ajomatka kestää noin 10 minuuttia. Lentokentältä lyhyen ajomatkan päästä löydät myös esimerkiksi Alpenzoon, joka on Euroopan korkeimmalla sijaitseva eläintarha. Lisäksi kauniit puistot, kuten Alpengarten ja Hofgarten ovat helposti saavutettavissa vuokra-autolla. Kun varaat vuokra-auton jo etukäteen netistä, saat auton heti käyttöösi saavuttuasi ja voit jatkaa matkaa kohti määränpäätäsi.
Tirolin upeita alppimaisemia ja paikallista tunnelmaa

Tirolin upeita alppimaisemia ja paikallista tunnelmaa

Itävalta sijaitsee alppien välittömässä läheisyydessä ja erityisesti Innsbruck on yksi maan suosituimpia matkakohteita. Vuokra-autolla suuntaat helposti ja nopeasti kohti alppien henkeäsalpaavia maisemia ja laskettelukeskuksia. Automatkan päästä kaupungista löydät talvisin mahtavat laskettelumaastot- ja keskukset sekä kesäisin puolestaan hienoja vaeltelumaastoja. Kaupungin läheisyydestä löydät myös Natterer See ja Lanser Seen, jotka ovat upeita jään muodostamia järviä. Kohti järviä kulkee maisemareitti, joka tarjoaa upeita elämyksiä. Itse Innsbruckin kaupunki puolestaan tarjoaa upeita kirkkoja, museoita sekä palatseja. Palatsialueella eli Hofburgissa pääsee tutustumaan kuninkaallisten elämään ja hulppeisiin palatseihin. Myös erityisesti vanha kaupunki on näkemisen arvoinen ja hyvä paikka ostoksille ja esimerkiksi illalliselle loistokkaassa ympäristössä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Innsbruck Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Innsbruck Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Innsbruck Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Innsbruck Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Innsbruck Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 870 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,4)
Ajoneuvon palautus
(4,4)
Matka Sixtille
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW 1 Series
BMW 1 Series
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW X1
BMW X1
Jaguar XF
Jaguar XF
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Innsbruck Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Innsbruck Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Innsbruck Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Innsbruck Lentoasema

Näytä lisää