Auton vuokraus alueella Innsbruck

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Innsbruck

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Innsbruck Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Innsbruck

Lukuisten vaihtoehtojen Innsbruck

Lukuisten vaihtoehtojen Innsbruck

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Innsbruckiin! Me teemme matkastasi entistä paremman. Vuokra-automme avulla liikut Innsbruckin alueella sujuvammin ja vaivattomammin kuin aiemmein. Sixt autovuokraamo Innsbruckissa palvelee sinua monipuolisin autovalikoimin, huokein hinnoin ja yställisellä henkilökunnallaan. Autonvuokraus Innsbruckissa on helppoa. Voit varata tarkoituksiisi soveltuvan vuokra-auton Innsbruckin matkallesi jo etukäteen ja astua autoon heti lentokentältä. Vuokra-autovalikoimamme ovat todella kattavat ja valittavanasi on autoja kaupunkimalleista pakettiautoihin, avoautoista nelivetoihin. Lisäpalveluiden ja -varusteiden avulla teemme matkastasi entistäkin sujuvampaa ja mukavampaa. Matkustit sitten työ- tai lomatarkoituksessa, autonvuokraus Innsbruckissa on toimiva valinta molempiin tarkoituksiin: Vuokra-autovalikoimistamme löydät soveltuvan automallin ja -merkin. Itävallan Tirolissa sijaitseva Innsbruck on mitä monipuolisin matkakohde. Se sijaitsee keskellä Alppeja joten puitteet ovat erinomaisen kauniit ja mahdollistavat monipuolisen matkailun. Itävalta on erinomaisen kaunis maa, mutta Saksa, Sveitsi kuin Italiakin ovat nekin Innsbruckissa todella lähellä ja vuokra-auton avulla on helppoa vierailla niissäkin. Palveluaikataulumme ovat joustavat ja voit palauttaa vuokra-autosi sinulle sopivaan ajankohtaan: Palvelemme ympäri vuorokauden. Valitse autovalikoimistamme matkaasi parhaiten palveleva vuokra-auto, mutta huomaathan, että emme lupaa tiettyä merkkiä tai mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Alppien upea Innsbruck

Alppien upea Innsbruck

Innsbruck on tunnettu talviurheilu- ja harrastuskaupunki, mutta tehtävää ja nähtävää on tarjolla kesäisinkin. Upeat, Alppimaisemissa kulkevat vaellus-, patikointi- ja retkeilyreitit tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille. Itse Innsbruckin kaupunki on viehättävä kohde kauniine rakennuksineen, kansainvälisine ilmapiireineen ja monipuolisene nähtävyyksineen. Vanha kaupunki on erityisen kaunis ja suosittelemmekin siellä vierailua Innsbruckin käyntisi aikana. Vuokra-autollamme on helppo liikkua paikasta toiseen ja muuttaa suunnitelmaa nopeastikin tarpeen vaatiessa. Innsbruck on tunnettu talviurheilukeskus, jossa murtomaahiihto ja mäkihyppy ovat osa kaupungin luonnetta. Innsbruckin hyppyrimäki on varsin kuuluisa ja yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Kaupungin kauniit kirkot, museot ja palatsitkin kuuluvat Innsbruckin vierailtavien kohteiden listalle. Keväällä on mukava istua jollekin Innsbruckin lukuisista terasseista ja nauttia auringosta ja kaupungin välittömästä tunnelmasta. Iltapäiväajelu aurinkoisilla alppiteillä on oma nähtävyys ja kokemus. Vuokra-autollamme näet ja koet Innsbruckissa enemmän.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Innsbruck
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Innsbruck?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Innsbruck sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Innsbruck.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Innsbruck?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Innsbruck. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,1
Perustuu 646 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,3)
SIXT-toimipisteessä
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW 1 Series
BMW 1 Series
Jaguar XE
Jaguar XE
Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW X1
BMW X1
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Innsbruck
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Innsbruck?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Innsbruck?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Innsbruck?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Innsbruck

Näytä lisää