Auton vuokraus alueella Linz

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Linz

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Linz alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Linz

Sixtillä hoidat autonvuokrauksen Linzissä vaivattomasti

Sixtillä hoidat autonvuokrauksen Linzissä vaivattomasti

Sixtin autovuokraamo Linzissä palvelee sinua laadukkaasti seitsemänä päivänä viikossa. Tarjoamme käyttöösi monipuolisesti varusteltuja uusia vuokra-autoja. Valittavanasi on autoja aina pienistä kompakteista kaupunkiautoista suurempiin sedan- ja farmarimalleihin maastureita ja minibusseja unohtamatta. Tutustu verkkosivullamme edullisiin hintoihimme ja hyödyllisiin lisäpalveluihin. Autovuokraamomme Linzissä tarjoaa käyttöösi erikokoisia autoja pienistä taloudellisista hatchback-malleista lähtien. Lapsiperheille sopivia vaihtoehtoja ovat suuremmat sedanit ja farmarit, joihin myös isommat harrastusvälineet sopivat mainiosti. Premium-luokan ajopelit tuovat tyylikkyyttä teille ja vauhdikkaampaan menoon tarjolla on avo- ja urheiluautoja. Tarkista myös minibussien ja pakettiautojen kilpailukykyiset vuokraushinnat verkkosivultamme. Varatessasi autoa voit valita itsellesi autoluokan, mutta tiettyä autoa tai merkkiä emme voi luvata. Tarjoamme useita hyödyllisiä lisäpalveluja autonvuokraukseen Linzissä. Vakuutukseen voit lisätä vapaaehtoisen henkilövakuutuksen, matkanjatkumisturvan tai vaikkapa kolari-, rengas- ja lasiturvan. Halutessasi voit vuokrata GPS-navigaattorin tai nimetä itsellesi varakuljettajan. Lapsiperheiden vuokra-autoon Linzissä on valittavana vauvan turvakaukalo, erikokoisia lasten turvaistuimia sekä korokeistuin.
Eläydy itävaltalaisiin maisemiin ja Linzin nähtävyyksiin vuokra-autolla kierrellen

Eläydy itävaltalaisiin maisemiin ja Linzin nähtävyyksiin vuokra-autolla kierrellen

Roomalaisten jo yli tuhat vuotta sitten perustama Linz sijaitsee Pohjois-Itävallassa ja siellä on vajaat 200 000 asukasta. Keskiaikainen vanhakaupunki on jo itsessään nähtävyys. Alueella on maan vanhin kirkko, St Martin, joka on valmistunut noin vuonna 800. Jättimäinen Linzin uusi katedraali, Maria-Empfängnis-Dom, on vaikuttava sekä ulkoa että sisältä. Kirkkoon mahtuu 20 000 ihmistä ja siellä on Linzin historiaa kuvaavia lasimaalauksia. Linziä halkovan Tonavan etelärannalla sijaisee Linzin linna, jossa toimii linnamuseo. Erityisesti lapsiperheiden on kätevä käydä vuokra-autolla päiväretki Linzin eläintarhassa. Tonavan pohjoispuolella oleva eläintarha on avoinna ympäri vuoden ja sen 600 eläintä kiinnostavat varmasti kaiken ikäisiä. Paljon erikoista nähtävää ja ihasteltavaa löytyy myös kasvitieteellisestä puutarhasta. Leppoisan autoretken voi tehdä ajelemalla Tonavan rantaa reilut 20 kilometriä myötävirtaan. Sieltä löytyy muinoin Tonavan saarella sijainneen lähes tuhat vuotta vanhan Spilbergin linnan raunio.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Linz
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Linz?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Linz sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Linz.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Linz?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Linz. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

BMW 1 Series
BMW 1 Series
Jaguar XE
Jaguar XE
Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW X1
BMW X1
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Linz
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Linz?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Linz?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Linz?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Linz

Näytä lisää