Auton vuokraus toimipisteestä Linz

 

Suosituin kohteessa Linz

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Linz alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Linz

Osoite

Stahlstrasse 2, 4020 Linz, Itävalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 19:00
La
08:00 - 14:00
Su
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Linz

Aloita matkasi Linzissä iloisesti Sixtin kautta

Aloita matkasi Linzissä iloisesti Sixtin kautta

Kun haluat hoitaa matkasi sujuvasti ja omien aikataulujesi puitteissa, kannattaa suunnata nappaamaan oma vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Linzistä! Matka viehättävässä Itävallassa saa mainion alun, kun allasi on uusi ja laadukas merkkiauto, jolla hoidat kätevästi päiväretket tai liikematkat vaikka isommankin seurueen kera. Toimipisteemme löydät Linzin kaupungista, jonne matkaat julkisilla kulkuneuvoilla kaupungin keskustasta noin tunnissa. A7-moottoritie sijaitsee toimipisteemme vieressä, joten siitä on helppo jatkaa matkaa eteenpäin, kunhan oma vuokra-auto on noudettuna. Linzistä löytyy paljon tekemistä, kuten kasvitieteellinen puutarha ja elämyksellinen eläintarha, jonne on kätevä suunnata omalla Sixtin vuokra-autolla. Sixt Linzistä löydät taloudelliset henkilöautot ja farmarit, tilavat maasturit ja pakettiautot sekä näyttävät urheilu- ja avoautot. Kaikki ajoneuvomme kuljettavat sinut turvallisesti perille ja palvelevat monia eri tarpeita. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mahdollisissa kysymyksissä viikon jokaisena päivänä!
Ota Linz joustavasti haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota Linz joustavasti haltuun Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Linz tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja, jotka ovat perusteellisesti varustettuja tulevia ajomatkojasi varten. Varaustasi voit aina höystää kätevillä lisäpalveluillamme, joihin tutustut tarkemmin verkkosivuillamme. Linzin toimipisteeseen palautat vuokra-autosi sopimuksen mukaisesti vuorokauden ympäri ja sama pätee ajoneuvon noutoon, tarjoamme sinulle siis mahdollisuuden nauttia vuokrauksestasi mahdollisimman pitkään ja joustavasti. Tässä toimipisteessä voit myös valita auton iPhonella noutaessasi vuokra-autoa, asiakaspalvelumme kertoo tästä mielellään lisää! Sinulla on käytössäsi vapaat ajokilometrit ja ajomatkoja helpottamaan voit lisätä varaukseen kätevän GPS-navigaattorin, jonka avulla ajomatkat sujuvat astetta joutuisammin. Lasten kanssa matkustaessa kannattaa lisätä lastenistuimet varaukseen, jotta perheen pienimmätkin matkaavat turvallisesti. Lisäkuljettaja on myös mahdollista lisätä varaukseen, jos matkassa on mukana useampi innokas kuski. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tietyn merkin tai mallin varaaminen ei ole mahdollista. Varaa Sixt vuokra-autosi aina kilpailukykyiseen hintaan verkkosivuiltamme jo tänään ja pääsety nauttimaan autonvuokrauksesta Linzissä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Linz

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Linz?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Linz sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Linz.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Linz?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 681 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Matka Sixtille
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW X1
BMW X1
Jaguar XF
Jaguar XF
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW 1 Series
BMW 1 Series
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Linz

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Linz?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Linz?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Linz

Näytä lisää