Auton vuokraus toimipisteestä Linz-Hoersching Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Linz-Hoersching Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Linz-Hoersching Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Linz-Hoersching Lentoasema

Osoite

Car Rental Center, 4063 Linz-Hoersching, Itävalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Linz-Hoersching Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Linz Hoersching -lentoasemalla on helppo löytää. Saavuttuasi tuloaulaan, seuraa opasteita jotka vievät sinut kohti autovuokraamojen aluetta ja näet Sixt toimipisteemme. Meiltä löydät laajan valikoiman vuokra-autoja, kattavat aukioloajat sekä osaavan henkilökunnan joka mielellään vastaa kysymyksiisi koskien autonvuokrausta Linzin Hoerschingin lentoasemalla. Valikoimastamme vuokra-autoja voit valita esimerkiksi koko perheelle hyvin sopivan tilavan farmarimallin, kun taas yksinmatkustavalle bisnesmatkaajalle taloudellinen ja kompakti sedani on vaihtoehtona sopiva. Jos puolestaan matkustatte ison ryhmän kanssa, kannattaa tutkia valikoimaamme minibussien osalta. Meiltä löydät myös premium-mallit jos haluat lisätä hieman luksusta ajokokemukseesi. Otathan kuitenkin huomioon että emme voi varaustilanteessa taata tiettyä mallia, ainoastaan tietyn autokategorian. Tutustu koko valikoimaan vuokra-autoja ja lisäpalveluja nettisivuillamme!
Autonvuokraus Linzin Hoerschingin lentoasemalla on kätevä tapa aloittaa matkasi

Autonvuokraus Linzin Hoerschingin lentoasemalla on kätevä tapa aloittaa matkasi

Lentokenttä sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Linzin keskustasta ja autolla matkaan kuluu noin 20 minuuttia. Autonvuokraaminen on helpoin tapa saapua keskustaan sekä läheisiin kaupunkeihin, kuten Salzburgiin joka sijaitsee alle parin tunnin ajomatkan päässä. Lisäksi lyhyen noin 45 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Welsin kaupunki. Jos kuitenkin haluat vuokrata auton myöhemmin, löydät Sixt toimipisteemme myös Linzin keskustasta. Varaamalla auton etukäteen netistä, varmistat että saat vuokra-autosi heti käyttöön ja voit jatkaa matkaasi haluamaasi kohteeseen. Autonvuokraus Linzin Hoersching-lentoasemalla on helppo tapa aloittaa reissusi Itävallassa!
Näe Itävalta ja koe historian havina

Näe Itävalta ja koe historian havina

Linz on Itävallan kolmanneksi suurin kaupunki ja tarjoaa paljon näkemistä erityisesti historiasta kiinnostuneille. Kaupungin ovat perustaneet aikanaan roomalaiset, joten erityisesti vanhassa kaupungissa voit aistia historian havinaa. Näe esimerkiksi maan suurin kirkko, pyhäänvaeltajien basilika sekä kaupungin maamerkki eli Lentos modernin taiteen museo, joka valaistaan iltaisin. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat myös kaupungin pääaukiolla sijaitseva Trinity Volumn sekä Linzin linna, jossa on esillä aseita ja soittimia keskiajalta. Kaupungissa järjestetään myös erityisesti kesäisin useita ulkoilmatapahtumia, kuten konsertteja ja näytelmiä. Muistathan lisäksi maistaa paikallista erikoisuutta eli herkullista Linzin torttua!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Linz-Hoersching Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Linz-Hoersching Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Linz-Hoersching Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Linz-Hoersching Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Linz-Hoersching Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 1 Series
BMW 1 Series
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW X1
BMW X1
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Linz-Hoersching Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Linz-Hoersching Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Linz-Hoersching Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Linz-Hoersching Lentoasema

Näytä lisää