Auton vuokraus toimipisteestä St.Gallen/Altenrhein Lentoas.

 

Suosituin kohteessa St.Gallen/Altenrhein Lentoas.

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä St.Gallen/Altenrhein Lentoas. alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen St.Gallen/Altenrhein Lentoas.

Osoite

Flughafenstrasse 11, 9423 Altenrhein, Sveitsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 18:30
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä St.Gallen/Altenrhein Lentoas.

Sixt Autovuokraamo Altenrhein-St. Gallenin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Altenrhein-St. Gallenin lentokentällä

Kätevin tapa aloittaa matkasi Altenrhein-St.Gallenin lentokentältä on hankkia vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta heti lentokentälle saavuttuasi. Valikoimastamme löytyvät taloudelliset henkilöautot, suuremmallekin porukalle sopivat tilavat farmarit ja maasturit, pakettiautot sekä urheilu- ja avoautot, mikäli haluat matkustaa tyylillä. Laaja valikoimamme lisäpalveluita ja lisävakuutuksia tuo matkallesi lisämukavuutta ja turvaa. Lisäpalveluistamme löydät myös esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet ja lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturvan. Huomioithan, että Sixt voi taata vain valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Vuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Osaava henkilökuntaamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut.
Autonvuokraus Altenrhein-St. Gallenin lentokentällä

Autonvuokraus Altenrhein-St. Gallenin lentokentällä

Altenrhein-St. Gallenin lentokenttä, lyhennettynä ACH, sijaitsee Sveitsin koillisosassa lähellä Itävallan rajaa, Boden-järven (Lac de Constance) rannalla. Sixt Autovuokraamon löydät lentoaseman lähtöaulasta, check in -tiskiä vastapäätä. Saavuttuasi lentokentälle käänny matkatavara-aulan jälkeen oikealle ja löydät lähtöaulan noin 20 minuutin kävelymatkan päästä. Autonvuokraus on kätevin tapa jatkaa matkaa lentokentältä, ja vuokraus onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme. Vuokra-auton voi noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella.
Altenrhein-St. Galleniin vuokra-autolla

Altenrhein-St. Galleniin vuokra-autolla

Altenrheinin kylä sijaitsee Koillis-Sveitsissä Alter Rhein-joen rannalla Itävallan rajalla. Kylä on osa Thalin kuntaa St. Gallenin kantonissa. Lentokentältä on helppo jatkaa matkaa vuokra-autolla esimerkiksi läheisiin Beuchenin, Heidenin ja Staadin kyliin tai Thalin ja St. Gallenin kaupunkiin. Alueella riittää nähtävää ja koettavaa jokaiselle matkalle. Ota allesi Sixt vuokra-auto ja vieraile Altenrheinissä sijaitsevassa ilmailumuseossa, Fliegermuseumissa tai St. Gallenissa sijaitsevassa Unescon maailmanperintökohde The Abbey Libraryssä, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Vain 20 minuutin ajomatkan päässä St. Gallenista sijaitsevassta Heidenistä löydät Kirchtum Heidenin, jonka tornista on upeat näköalat järvelle ja Staadista, johon ajaa myös alle 20 minuutissa, löydät ainutlaatuisen Markethalle Altenrheinin, joka on suunniteltu epäsymmetriseksi. Kulkuyhteydet ovat Sveitsissä hyvät, ja St. Gallenista ajaakin myös vaikkapa päiväretkelle pääkaupunki Zürichiin alle 1,5 tunnissa. Aloita kauniiseen St. Gallenin alueeseen tutustuminen heti lentokentältä vuokraamalla Sixt vuokra-auto kätevästi ja edullisesti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä St.Gallen/Altenrhein Lentoas.

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä St.Gallen/Altenrhein Lentoas.?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä St.Gallen/Altenrhein Lentoas. sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä St.Gallen/Altenrhein Lentoas..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä St.Gallen/Altenrhein Lentoas.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 186 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Renault Mégane Grandtour Aut.
Renault Mégane Grandtour Aut.
MINI Cooper S
MINI Cooper S
MB A-Klasse
MB A-Klasse
BMW X1 xDrive25e
BMW X1 xDrive25e
Range Rover Sport SE
Range Rover Sport SE
BMW X5
BMW X5
BMW 520d Aut.
BMW 520d Aut.
Mercedes-Benz V Klasse
Mercedes-Benz V Klasse

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä St.Gallen/Altenrhein Lentoas.

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä St.Gallen/Altenrhein Lentoas.?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä St.Gallen/Altenrhein Lentoas.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?