Auton vuokraus maassa Sveitsi

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Sveitsi

Suosituin kohteessa Sveitsi

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Zürich Lentoasema (Kloten) alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Sveitsi

Autonvuokraus Sveitsissä takaa sen, että sinä pääset kulkemaan vapaasti kaupungista toiseen. Se on hyvä vaihtoehto, kun haluat tehdä automatkoja kauemmas. Sixtillä on lukuisia toimipisteitä eri kaupungeissa ja lentoasemilla. Voit vuokrata auton esimerkiksi Zürichistä tai sitten vaikkapa talvikohteena tunnetusta Luganosta.  Autovalikoima vaihtelee toimipisteittäin. Autovalikoimissa on kaikkea aina tavallisista henkilöautoista farmareihin, katumaastureihin, nelivetoihin, pakettiautoihin ja minibusseihin. Toimipisteillämme on myös rajoitettu määrä avoautoja ja urheiluautoja. Lisää vuokraasi erilaisia lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja, täysvakuutus tai rajoittamattomat kilometrit. Varaa vuokra-auto Sveitsistä nettisivuiltamme tai puhelimitse. Kohteeseen saavuttuasi saat näin auton välittömästi käyttöösi. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.Ajaminen vieraassa maassa

Autonvuokraus Sveitsissä takaa sen, että sinä pääset kulkemaan vapaasti kaupungista toiseen. Se on hyvä vaihtoehto, kun haluat tehdä automatkoja kauemmas. Sixtillä on lukuisia toimipisteitä eri kaupungeissa ja lentoasemilla. Voit vuokrata auton esimerkiksi Zürichistä tai sitten vaikkapa talvikohteena tunnetusta Luganosta. Autovalikoima vaihtelee toimipisteittäin. Autovalikoimissa on kaikkea aina tavallisista henkilöautoista farmareihin, katumaastureihin, nelivetoihin, pakettiautoihin ja minibusseihin. Toimipisteillämme on myös rajoitettu määrä avoautoja ja urheiluautoja. Lisää vuokraasi erilaisia lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja, täysvakuutus tai rajoittamattomat kilometrit. Varaa vuokra-auto Sveitsistä nettisivuiltamme tai puhelimitse. Kohteeseen saavuttuasi saat näin auton välittömästi käyttöösi. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.Ajaminen vieraassa maassa

Alppien keskellä sijaitsevassa maassa sääolosuhteet voivat vaihdella hyvinkin nopeasti. Sen vuoksi ajamiseen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Talvisin joillakin alueilla on oltava tietynlaiset renkaat. Kysy tästä lisää autonvuokrauksen toimipisteestämme. Varsinkin suurissa kaupungeissa ajaminen voi olla haastavaa. Yksisuuntaisia katuja on paljon ja niihin tuleekin kiinnittää erityistä huomiota. Ajaminen sujuu kuitenkin hyvin, kun muistaa tärkeimmät liikennesäännöt.
  • Noudata aina nopeusrajoituksia
  • Noudata erityistä varovaisuutta vuoristoteillä ajaessasi
  • Kiinnitä huomiota varoituksiin, joita voidaan antaa esimerkiksi lumivyöryriskin vuoksi
Myös parkkeerauksen kanssa kannattaa olla tarkkana. Pysäköi auto ainoastaan sallitulle paikalle ja maksa tarvittaessa pysäköintimaksu. Kun olet maltillinen ja noudatat liikennesääntöjä, kaikki sujuu taatusti hyvin.
Autonvuokraus Sveitsissä auttaa kokemaan enemmän

Autonvuokraus Sveitsissä auttaa kokemaan enemmän

Sixtin autovuokraamot Sveitsissä ovat kaikkia niitä turisteja varten, jotka haluavat päästä kokemaan oikean Alppimaan tunnelman. Vuokra-auton avulla pääset näkemään niin hurmaavat kaupungit kuin henkeäsalpaavat vuoristotkin. Voit myös tehdä päiväretkiä muihin maihin. Esimerkiksi Liechtenstein, Saksa, Italia, Ranska ja Itävalta ovat vain lyhyen ajomatkan päässä. Autovuokraamomme Sveitsissä palvelee sinua siellä, missä oletkin. Helpointa on ottaa auto jo heti lentoasemalta ja lähteä tutkimaan maata ristiin rastiin. Koko maan tieverkosto on pääasiassa hyvässä kunnossa. Varsinkin talvisin teitä voidaan joutua kuitenkin sulkemaan mahdollisten lumivyöryjen vuoksi. Tällöin voit joutua ajamaan auton junan kyytiin. Lomasi tulee siis takuulla olemaan täynnä toinen toistaan hauskempia seikkailuja. Auton vuokraaminen antaa sinulle mahdollisuuden päästä kulkemaan sinne, minne ikinä haluatkaan ja milloin haluatkaan. Älä siis tyydy viettämään lomaasi ainoastaan yhdessä kaupungissa, sillä maalla on niin paljon muutakin tarjottavaa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Sveitsi

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Sveitsi?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sveitsi sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sveitsi.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Sveitsi?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 15013 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

MINI Cooper S
MINI Cooper S
MB A-Klasse
MB A-Klasse
Renault Mégane Grandtour Aut.
Renault Mégane Grandtour Aut.
Range Rover Sport SE
Range Rover Sport SE
BMW 520d Aut.
BMW 520d Aut.
BMW X1 xDrive25e
BMW X1 xDrive25e
BMW X5
BMW X5
Mercedes-Benz V Klasse
Mercedes-Benz V Klasse

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Sveitsi

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Sveitsi?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Sveitsi?