Auton vuokraus toimipisteestä Bern Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Bern Lentoasema

Osoite

Airport, 3123 Belp, Sveitsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Bern Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autonvuokraus Bernin lentoasemalla tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Autovalikoimastamme löydät takuulla mieleisen vuokra-auton. Meidän valikoimamme pitää sisällään tavalliset henkilöautot, farmarit, maasturit, nelivetoautot, urheiluautot, avoautot ja pakettiautot. Tarvittaessa saat ostettua lisätarvikkeita, kuten navigaattorin tai lastenistuimen, vuokra-autoosi. Mikäli aiot ajaa pidemmälle, tulevat rajoittamattomat kilometrit silloin tarpeeseen. Täysvakuutus taas turvaa kolarin tai muun vahingon sattuessa. Ylimääräisen vakuutuksen ottamista voidaan suositella erityisesti nuorille kuljettajille. Sixt tekee matkastasi miellyttävää jo heti ensimetreistä lähtien. Heti, kun koneesi laskeutuu Bernin lentoasemalle, BRN, suuntaa vain toimipisteellemme, jonka tunnistat helposti oranssista väristä. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Autonvuokraus Bernin lentoasemalta onnistuu joko netissä tai puhelimitse

Autonvuokraus Bernin lentoasemalta onnistuu joko netissä tai puhelimitse

Bernin lentoasema sijaitsee Belpin alueella ja palvelee koko pääkaupunkiseutua. Kaupungin keskusta on vain lyhyen ajomatkan päässä. Vaikka kyseessä on Sveitsin pääkaupunki, lentoasema on kuitenkin kohtalaisen pieni. Se palvelee vain alle 200 000 matkustajaa vuosittain. Autonvuokrauksen toimipisteemme onkin helppo löytää saapuvien terminaalista poistuttaessa. Etukäteen vuokrattujen autojen kohdalla sinun tarvitsee vain noutaa avaimet. Loma onkin helpompaa, kun saat vuokra-autosi käyttöön heti lentoasemalla. Näin pääset hotellille ilman viivytyksiä. Jos sinulla tulee kysyttävää vuokraasi liittyen, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Vastaamme ympäri vuorokauden.
Koe pääkaupungin huumaa vuokra-autolla

Koe pääkaupungin huumaa vuokra-autolla

Autonvuokraus Bernin lentoasemalta on kannattavaa, koska vuokra-autolla pääset helpommin jo esimerkiksi hotellille. Tämä maan pääkaupunki on erityisesti työmatkalaisten suosiossa, mutta saapuupa kaupunkiin runsaslukuinen joukko turistejakin joka vuosi. Liike-elämänsä lisäksi kaupunki on tunnettu muun muassa kulttuuristaan ja urheilusta. Kaupunginteatteri, taidemuseo ja Paul Klee -keskus tyydyttävät vaativimmankin turistin kulttuurinnälän. Urheilun ystävät siirtyvät hieman kauemmas kaupungin keskustasta seuraamaan jalkapalloa. Kotijoukkue SC pelaa kansallisessa sarjassa ja täyttää kotistadionin katsomot ottelu toisensa jälkeen. Ota siis vuokra-auto Barnin lentoasemalta ja lähde tutustumaan vaikka muihinkin kaupunkeihin. Sinun on myös helposti mahdollista tehdä päiväretki esimerkiksi Saksaan, joka on vain reilun tunnin ajomatkan päässä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bern Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bern Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bern Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bern Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bern Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

MB A-Klasse
MB A-Klasse
Range Rover Sport SE
Range Rover Sport SE
BMW X1 xDrive25e
BMW X1 xDrive25e
BMW 520d Aut.
BMW 520d Aut.
BMW X5
BMW X5
MINI Cooper S
MINI Cooper S
Mercedes-Benz V Klasse
Mercedes-Benz V Klasse
Renault Mégane Grandtour Aut.
Renault Mégane Grandtour Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bern Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bern Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bern Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bern Lentoasema

Näytä lisää