Auton vuokraus alueella Bern

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Bern

Monipuolisesti palveleva autovuokraamomme Bernissä odottaa sinua

Monipuolisesti palveleva autovuokraamomme Bernissä odottaa sinua

Sixtin autovuokraamon laadukas palvelu ja uusi vuokra-auto luovat hyvät edellytykset onnistuneeseen oleskeluun ja liikkumiseen Bernissä. Autokalustomme käsittää monen eri kokoluokan autoja kompakteista pikkuautoista tunnettujen merkkien luksusmalleihin. Olipa tarpeesi millainen tahansa, tarkista edulliset hintamme verkkosivuiltamme. Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä autovuokraamossamme Bernissä. Valikoimassamme on autoja useasta kokoluokasta. Pienten taloudellisten henkilöautojen lisäksi valittavana on keskikokoisia perheautoja, premium-luokan ajopelejä ja isoja maastureita. Persoonallisempaa kyytiä haluava voi vuokrata itselleen urheiluauton tai avoauton. Jos kuljetustarve on hieman suurempi, tarkista edullinen pakettiautojen vuokraushinta. Halusitpa sitten pienen tai isomman auton, voit varaustilanteessa valita itsellesi tietyn autoluokan. Merkin tai automallin valitseminen ei ole mahdollista. Jokaiseen autoon on saatavilla myös edullisia lisäpalveluja. Saat otettua vakuutukseen lisäturvan ja lisäkuljettajan mahdollisuus on valittavissa. Lapsiperheiden autonvuokraus Bernissä on turvallista, sillä eri-ikäisille lapsille tarkoitetut turvakaukalot, lastenistuimet ja korokkeet löytyvät tarvittaessa.
Liiku kätevästi vuokra-autolla Bernissä

Liiku kätevästi vuokra-autolla Bernissä

Lähes tuhat vuotta vanha Bern on Sveitsin pääkaupunki ja siellä asuu 130 000 asukasta. Kaupungin vanha keskusta on keskiaikaisen arkkitehtuurin helmiä ja kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Keskustassa on Sveitsin suurin kirkko, Berner Münsterin tuomiokirkko, joka on näyttävä ilmestys sekä päältä että ulkoa. Bernin halki virtaavan Aare-joen toisella puolella on museobongarin unelma-alue. Sieltä löytyvät muutaman korttelin alueelta muun muassa alppimuseo, historiallinen museo, luonnontieteellinen museo ja viestintämuseo. Aare-joen rannalla on myös jo 1857 perustettu karhuaitaus, Bärengraben, jossa voit katsella karhujen elämää. Yli 3000 eläimen eläintarha kiinnostaa sekä vanhoja että nuoria. Sixtin vuokra-autolla on helppo käydä Bernin eteläpuolella olevalla Gurten-vuorella, jonka päälle voi matkata maisemajunan kyydissä. Huipulta avautuva näköala palkitsee kävijänsä, joten autonvuokraus Bernissä tuo elämykset käden ulottuville. Golfin harrastajan kannattaa ajella reilut 15 kilometriä vuokra-autolla Bernistä pohjoiseen Moosseen golfkentälle. Futisfanin suosikkipaikka lienee Stade de Suisse -stadion, jossa paikallinen perinteikäs jalkapalloseura Young Boys pelaa kotipelinsä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Bern
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bern?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bern sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bern.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bern?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bern. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bern

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bern?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bern?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bern?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bern

Näytä lisää