Auton vuokraus toimipisteestä Geneve Lentoasema french sect.

 

Suosituin kohteessa Geneve Lentoasema french sect.

* Hinnat on laskettu 29.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Geneve Lentoasema french sect. alkaen 05.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Geneve Lentoasema french sect.

Osoite

AP de Genève Cointrin Sect(F) BP 123, 01210 Ferney-Voltaire, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:30 - 19:00
Pe
08:30 - 22:00
La
08:30 - 17:00
Su
08:30 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:30 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Geneve Lentoasema french sect.

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Geneven lentokentän Ranskan sektorilla tarjoaa sinulle monenlaisia vuokra-autoja kaikenlaisten lomiesi ja työmatkojesi tarpeisiin. Voit vuokrata alppimatkallesi valikoimistamme farmarin nelivedolla tai maastoauton, sillä vuoristoteillä talvisaikaan lumiketjut tai neliveto ovat pakollisia. Kiireisellä työmatkalla nopein tapa liikkua on autonvuokraus lentokentältä, miksi et ottaisi allesi sporttista urheiluautoa tai Keski-Euroopan helteisiin soveltuvaa avoautoa? Mikäli kesäreissu innostaa, voit valita menopeliksesi vaikkapa ketterän kaupunkiin soveltuvan vuokra-auton, jolle löydät sopivan parkkiruudun aina kaupungin sykkeestäkin. Takaamme sinulle aina siistin ja toimivan auton valitsemastasi vuokra-autokategoriasta. Yhtä suuri kuin on vuokra-autojemme valikoima autovuokraamossamme Geneven lentokentän Ranskan sektorilla, on myös valittavissa olevien lisäpalvelujemme laajuus. Jotta matkantekosi vuokra-autolla olisi mahdollisimman turvallista ja huoletonta tarjoamme sinulle lisäpalveluina GPS-navigaattorin, lastenistuimen ja kattavan lisäturvan kolarin tai muun onnettomuuden varalle. Autonvuokrauksen toimipisteemme Geneven lentokentän Ranskan sektorilla sinulla on myös mahdollisuus valita vuokra-autollesi vapaat ajokilometrit. Tiesithän, että halutessasi voit lisäpalveluna palauttaa vuokra-autosi myös johonkin toiseen Sixt Autovuokraamoon. Yksinkertaisinta sinulle on varata vuokra-autosi Internetin kautta ja auton palautus onnistuu vaivattomasti jopa vuorokauden ympäri. Autovuokraamomme ystävälliseltä henkilökunnalta saat selkeät ohjeet, miten ja mihin voit vuokra-autosi palauttaa ja jopa kartan lähistön huoltoasemista lopputankkausta varten.
Autovuokraamomme palveluksessasi kolmen maan rajalla

Autovuokraamomme palveluksessasi kolmen maan rajalla

Geneven Cointrinin kansainvälinen lentokenttä (GVA) on Euroopan lentoliikenteen solmukohta Siitä huolimatta, että se ei kuulu Euroopan Unioniin, sinulla on kuitenkin kulku pääterminaalista Ranskan sektorille, jossa vuokraamomme sijaitsee. Mikäli siis reittisi suuntautuu Ranskaan, sinun ei tarvitse kulkea tullin läpi. Löydät autonvuokrauksemme Geneven lentokentän Ranskan sektorin tuloaulasta, ensimmäisestä kerroksesta, seuraamalla Ranskan sektorin kylttejä.
Vapautta vuokra-autolla

Vapautta vuokra-autolla

Vuokra-auton helppous on mittaamaton Keski-Euroopan sydämessä, sillä saavutat lumihuippuiset Alpit, niin Sveitsissä, Ranskassa kuin Italiassakin. Vuokra-auto mahdollistaa fonduén nautiskelun Genevenjärven rannalla siinä missä vilvoittavan pulahduksen Välimereenkin. Vuokra-autossa kulkee helposti mukana koko kesäloman matkatavarat. Mikä olisikaan yksinkertaisempaa kiireiselle työmatkailijalle, kuin joustavasti etukäteen varattu vuokra-auto, jolla voi turvallisesti ajaa syrjäisempäänkin palaveriin. Älä epäröi kääntyä puoleemme ja kysyä lisää - tehdään yhdessä matkustamisesta nautinto!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Geneve Lentoasema french sect.

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Geneve Lentoasema french sect.?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Geneve Lentoasema french sect. sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Geneve Lentoasema french sect..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Geneve Lentoasema french sect.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 783 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW X3M40
BMW X3M40
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
Land Rover Defender
Land Rover Defender

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Geneve Lentoasema french sect.

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Geneve Lentoasema french sect.?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Geneve Lentoasema french sect.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Geneve Lentoasema french sect.

Näytä lisää