Auton vuokraus toimipisteestä Geneve (Genf) Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Geneve (Genf) Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Geneve (Genf) Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Geneve (Genf) Lentoasema

Osoite

Desk Arrival Hall, C.P.781, 1215 Genève, Sveitsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Geneve (Genf) Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Geneven lentoasemalla tarjoaa vuokra-autoja moneen tarpeeseen. Jos olet matkalla haastavampaan maastoon, voit vuokrata käyttöösi maasturin, jolla suoriudut haastavistakin paikoista. Mikäli sinulla on matkatavaroita runsaasti mukanasi, voi hyvä vaihtoehto olla tilava farmari, jonne mahtuu koko perheen matkatavarat ongelmitta. Henkilöauto on oiva valinta kaupunkiajoon kun tavaroita ei ole suuria määriä kuljetettavana. Näiden lisäksi voit vuokrata myös upeat avoautot ja urheiluautot kaupungin lentokentältä. Autonvuokraamo sijaitsee noin kilometrin päässä lentokentästä. Lisävarusteita vuokra-autoon on myös valittavissa. Voit hankkia vuokra-autoon esimerkiksi GPS-navigaattorin ja lastenistuimen. Tiettyä automallia emme voi sinulle luvata, mutta voit toki valita autoluokan, josta haluat vuokra-auton varata. Autonvuokraus Geneven lentokentältä on hyvä vaihtoehto kun haluat matkasi aikana nähdä ja kokea enemmän.
Autonvuokraus lentokentältä

Autonvuokraus lentokentältä

Sveitsissä sijaitseva Geneven lentoasema GVA sijaitsee noin 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matka taittuu ajaen noin 15 minuutissa. Kaupungin keskustan tuntumassa sijaitsee toinen Sixtin autonvuokrauspiste, josta voit vuokra-auton varata käyttöösi. Helpoiten autonvuokraus Geneven lentoasemalta onnistuu kun varaat vuokra-auton käyttöösi jo ennen matkaa ja teet varauksen netissä. Voit varata vuokra-auton myös soittamalla autovuokraamoon. Autonvuokrauspisteelle löydät seuraamalla autovuokraamon opasteita. Vuokra-ajan päätyttyä voit palauttaa vuokra-auton paikkaan josta sen noudit.
Koe kaupungin monet nähtävyydet

Koe kaupungin monet nähtävyydet

Kun matkustat kaupunkiin, kannattaa sinun tutustua sen moniin upeisiin ja kuuluisiin nähtävyyksiin. Helpoiten kauniin kaupungin nähtävyyksiä kiertelet, kun hankit käyttöösi vuokra-auton Geneven lentoasemalta. Kaupungin ehdottomasti tunnetuimpiin maamerkkeihin lukeutuva Jet d'Eau suihkulähde on kohde, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Se on rakennettu vuonna 1891. Suihkulähde sai nykyiset uljaat mittasuhteensa vuonna 1951, josta lähtien se on suihkuttanut vettä ilmaan, huimaa 200 kilometrin tuntivauhtia. Paras aika ihastella näyttävää suihkulähdettä on pimenevä ilta, jolloin sen kahdeksan projektoria valaisevat suihkulähteen upeasti. Nähtävää riittää myös Cathédrale St-Pierren katedraalissa, joka on kuuluisin kaupungin monista kirkoista. Kirkon rakentaminen aloitettiin jo 1100- luvulla. Myös risteily järvellä on hieno kokemus, joka kannattaa ehdottomasti matkan aikana toteuttaa. Autonvuokraus Geneven lentokentältä mahdollistaa sen, että ehdit kierrellä nähtävyyksiä enemmän.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Geneve (Genf) Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Geneve (Genf) Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Geneve (Genf) Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Geneve (Genf) Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Geneve (Genf) Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 3022 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvo
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Renault Mégane Grandtour Aut.
Renault Mégane Grandtour Aut.
BMW X1 xDrive25e
BMW X1 xDrive25e
MINI Cooper S
MINI Cooper S
BMW X5
BMW X5
MB A-Klasse
MB A-Klasse
Range Rover Sport SE
Range Rover Sport SE
Mercedes-Benz V Klasse
Mercedes-Benz V Klasse
BMW 520d Aut.
BMW 520d Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Geneve (Genf) Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Geneve (Genf) Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Geneve (Genf) Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Geneve (Genf) Lentoasema

Näytä lisää