Auton vuokraus toimipisteestä Basel Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Basel Lentoasema

Osoite

Euroairport, 4030 Basel, Sveitsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:00
La
07:30 - 22:00
Su
08:30 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:30 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Basel Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autonvuokraus Baselin lentoasemalla tekee lomastasi helpomman tarjoamalla laajan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä vuokraat niin edulliset kaupunkiautot kuin luksusta tarjoavat autotkin. Valitse vain henkilöautojen, sedaneiden, katumaastureiden, nelivetojen, urheiluautojen ja luksusautojen joukosta. Autovuokraan voit ottaa myös erilaisia lisäpalveluita, joita ovat esimerkiksi GPS-navigaattori, lastenistuin, rajoittamattomat kilometrit, ylimääräinen kuljettaja ja täysvakuutus. Alle 25-vuotiaat kuljettajat saavat valita autonsa kätevien kaupunkiautojen valikoimasta. Sixt tekee lomastasi rennomman. Kun koneesi laskeutuu Baselin lentoasemalle, BSL, joka tunnetaan myös nimellä EuroAirport Mulhouse Freiburg, olemme toimipisteellämme palvelemassa sinua. Varaa autosi siis ennakkoon netistä tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Autonvuokraus Baselin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Autonvuokraus Baselin lentoasemalta käy kätevästi netissä

EuroAirport Mulhouse Freiburgin lentoasema sijaitsee Saint Louisin alueella, noin muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Tällä kansainvälisellä lentoasemalla vierailee noin seitsemän miljoonaa turistia vuosittain. Lentoasema palvelee kolmen eri valtion matkustajia. Se onkin jaettu Sveitsin, Saksan ja Ranskan puoliin. Autonvuokrauksen toimipisteemme löydät saapuvien aulasta. Et voi olla huomaamatta oranssia logoamme, josta saat vuokra-autosi nopeasti ja pääset jatkamaan matkaasi. Voit palauttaa auton mihin vuorokauden aikaan tahansa. Onhan vuokraamomme auki seitsemänä päivänä viikossa ympäri vuorokauden.
Koe kolme eri maata vuokra-autolla

Koe kolme eri maata vuokra-autolla

Autonvuokraus Baselin lentoasemalta on kannattavaa, sillä kaupungista voi helposti tehdä päiväretkiä muihinkin maihin. Voit lähteä tutkimaan niin Saksaa kuin Ranskaakin. Esimerkiksi Ranskaan on vain noin 15 minuutin ajomatka ja Saksaankin pääsee puolessa tunnissa. Suosituimpia vierailukohteita Baselissa ovat vanhakaupunki ja erilaiset museot, kuten antiikkimuseo, Museum der Kulturen ja Fernet Branca Musée d'Art Contemporain, jossa on nähtävillä eri puolilta maailmaa tulevaa taidetta. Perheen pienimpiä kiinnostaa taatusti eläintarha. Se sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella, joten helpoin keino päästä sinne on vuokra-auto. Ota siis vuokra-auto Baselin lentoasemalta ja tee lomastasi unohtumaton. Jos sinulla ilmenee kysyttävää mistä tahansa vuokraukseen liittyvästä asiasta, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Basel Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Basel Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Basel Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Basel Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Basel Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 625 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Basel Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Basel Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Basel Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Basel Lentoasema

Näytä lisää