Auton vuokraus toimipisteestä Mulhouse Bale Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Mulhouse Bale Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Mulhouse Bale Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Mulhouse Bale Lentoasema

Osoite

Aeroport de Bale-Mulhouse, 68300 Saint-Louis, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 21:00
La
08:00 - 16:00
Su
15:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
15:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Mulhouse Bale Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Mulhouse Balen lentoasemalla EuroAirport Basel Freiburgin lentoasema on suuri kansainvälinen lentoasema, joka palvelee kolmen maan matkustajia. Se onkin sijainniltaan loistavalla paikalla aivan kolmen maan rajalla. Kattavasta autovalikoimastamme löytyy vuokra-autoja niin turistien, liikematkalaisten kuin paikallistenkin tarpeisiin. Voit valita näppärien kaupunkiautoja, sedaneiden, urheilu- ja avoautojen, maastureiden ja nelivetojen joukosta. Sixtin autovuokraus Mulhouse Balen lentoasemalla löytyy, kun valitset linjan France ennen passintarkastusta. Sen jälkeen olemme heti saapuvien terminaalissa.
Autonvuokraus Mulhouse Balen lentoasemalla kannattaa hoitaa ennakkoon

Autonvuokraus Mulhouse Balen lentoasemalla kannattaa hoitaa ennakkoon

EuroAirportin kansainvälinen lentoasema, EAP, MLH, BSL, sijaitsee hyvällä paikalla moneen kaupunkiin nähden. Mulhouseen matkaa on noin 20 kilometriä. Se taittuu mukavasti vuokra-autolla vain noin puolessa tunnissa. Vuokrauksen toimipisteemme palvelee matkustajia vuoden jokaisena päivänä. Auton noutaminen ja palauttaminen onnistuu myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Autonvuokrauksen voi hoitaa helpoiten nettisivujemme kautta, mutta voit vuokrata auton myös soittamalla asiakaspalveluumme. Muista myös liittää vuokraasi erilaiset lisätarvikkeet ja -palvelut, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja sekä kaiken kattava vakuutuspaketti. Autoa varatessa kannattaa kuitenkin huomioida, että emme pysty takaamaan tiettyjä automerkkejä tai -malleja, vaan ainoastaan auton kategorian. Ota siis vuokra-auto Mulhouse Balen lentoasemalta ja lähde tutkimaan kolmea eri maata.
Historiaa ja hyvää ruokaa

Historiaa ja hyvää ruokaa

Sixtin vuokra-auto on loistava keino päästä tutustumaan niin Ranskan Mulhouseen kuin kahteen muuhunkin Euroopan maahan. Kaupungin sijainti on nimittäin vain vajaan tunnin ajomatkan päässä sekä Sveitsin että Saksan rajasta. Niihin voi siis helposti tehdä päiväretkiä. Kaupunki itsessään tunnetaan teollisuuskaupunkina, mutta löytyy sieltä myös pala historiaa. Kaupunki koki pahoja tuhoja toisen maailmansodan aikana ja suuri osa sen rakennuksista jouduttiin rakentamaan uudelleen. Tänä päivänä sen tunnetuimpia vierailukohteita ovat Ecomusée d'Alsace, Musée du Papier Peint, Musée de l'Impression sur Étoffes sekä Cité de l'Automobile. Joukosta löytyy siis niin taidemuseota kuin kaupungin historiaa valottavia museoitakin. Autonvuokraus Mulhouse Balen lentoasemalla antaa sinulle mahdollisuuden päästä näkemään paljon enemmän. Vuokra-auton avulla voit kokea kolme eri maata, jotka poikkeavat huomattavasti toisistaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mulhouse Bale Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Mulhouse Bale Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Mulhouse Bale Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mulhouse Bale Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mulhouse Bale Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 1479 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW X3M40
BMW X3M40
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW M5
BMW M5
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Porsche Panamera
Porsche Panamera

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mulhouse Bale Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mulhouse Bale Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mulhouse Bale Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Mulhouse Bale Lentoasema

Näytä lisää