Auton vuokraus toimipisteestä Mulhouse

 

Suosituin kohteessa Mulhouse

* Hinnat on laskettu 02.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Mulhouse alkaen 09.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Mulhouse

Osoite

1 Rue Louis Pasteur, 68100 Mulhouse, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
08:00 - 12:00 14:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Mulhouse

Vuokraa auto Sixtiltä ja koe Mulhouse kuin paikallinen

Vuokraa auto Sixtiltä ja koe Mulhouse kuin paikallinen

Kolmen maan risteyskohdassa sijaitseva Mulhouse on Itä-Ranskan kiinnostavimpiin kuuluvia kohteita, joka tulee tutuksi helpoiten hyödyntämällä autovuokrausta Mulhousen Sixt-toimipisteestä. Autovuokraamomme sijaitsee aivan Mulhousen keskustan tuntumassa. Tavoitat meidät helpoiten kävellen keskustasta käsin. Varaus kannattaa ehdottomasti tehdä hyissä ajoin etukäteen varmistuaksesi siitä, että haluamasi ajoneuvokategoria on saatavilla vuokra-autollesi Mulhousessa. Varatessasi autonvuokrausta Mulhousessa voit valita eri vaihtoehdoista, joita ovat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, luotettavat maasturit ja moneen tarpeeseen taipuvat pakettiautot. Huomaathan kuitenkin, ettemme varaa yksittäisiä automalleja. Olipa matkasi tarkoitus loma perheen tai läheistesi kanssa, työmatka tai mikäli tarvitset vuokra-auton käyttöösi muista syistä, autonvuokraus Sixt Mulhousesta on hyvä vaihtoehto liikkumiseen paiksta toiseen. Tutustu koko Sixt Autovuokraamojen kattavaan palvelutarjontaan tarkemmin verkkosivuillamme ja tee varauksesi jo tänään oman olohuoneesi tai vaikkapa hotellihuoneen mukavuudesta käsin!
Monipuolisten ja laadukkaiden palvelujen Sixt

Monipuolisten ja laadukkaiden palvelujen Sixt

Jo yli sata vuotta toiminut Sixt perustettiin Saksassa vuonna 1912. Alun perin perheyrityksenä toiminut Sixt on sittemmin laajentunut kansainväliseksi autovuokraamojen ketjuksi, jonka yli 2000 toimipistettä sijaitsevat yli 105 maassa. Sixt tunnetaan laadukkaasta asiakaspalvelustaan, monipuolisesta palvelutarjonnastaan, korkeatasoisesta vuokrakalustostaan sekä kilpailukykyisistä hinnoistaan. Pitkä historia ja kokemus ovat osoittaneet meille, mitä tuotteita ja palveluita asiakkaamme eniten toivovat ja tarvitsevat. Mulhousen-toimipisteeseen varausta tehdessäsi voit esimerkiksi lisätä vuokrapakettiisi turvaa tuovia vakuutuksia, joilla katat vahingot sekä henkilöille että vuokra-autolle esimerkiksi kolarin sattuessa. Halutessasi voit vaikuttaa siihen, onko vuokra-autosi bensiini- vai dieselmoottorilla käyvä vaiko kätevä ja moderni hybridi. Navigointilaiteet ohjaavat sinut perille määränpäähäsi, missä ikinä se onkin. Lasten turvaistuimilla huolehdit koko perheen mukavuudesta. Kun mukana on useita ajotaitoisia matkustajia, valitse lisäkuljettajia myös vuokrapakettiisi nauttiaksesi matkastasi rennommin välillä ratin takaa taukoa pitäen. Meiltä löydät tarjoukset myös alle 25-vuotiaille kuljettajille!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mulhouse

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Mulhouse?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Mulhouse sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mulhouse.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mulhouse?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 415 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW X3M40
BMW X3M40
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Land Rover Defender
Land Rover Defender
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
Porsche Panamera
Porsche Panamera
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mulhouse

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mulhouse?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mulhouse?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?