Auton vuokraus maassa Ranska

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Ranska

Tutustu kohdemaahan Ranska

Autonvuokraus Sixtiltä Ranskassa

Autonvuokraus Sixtiltä Ranskassa

Sixt autovuokraamo Ranskassa tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja, kilpailukykyiset hinnat sekä osaavan asiakaspalvelun, joka auttaa sinua mielellään kysymyksissä koskien autonvuokrauksesta Ranskassa. Lisäksi palvelemme yli 30 Sixt toimipisteessä kattavin aukioloajoin maan suurimmissa kaupungeissa, lentoasemilla sekä rautatieasemilla. Saavutpa sitten pääkaupunki Pariisiin tai eteläiselle Ranskan rivieralle, vuokra-auton Ranskassa löydät helposti meiltä! Laaja valikoimamme vuokra-autoja kattaa esimerkiksi taloudelliset ja kompatit sedanit, joilla on kätevä liikkua suurkaupunkien liikenteen vilinässä ja löytää parkkipaikka. Citymaasturi tai farmarimalli on puolestaan hyvä valinta kun arvostat lisätilaa ja on hyvä valinta erityisesti jos suuntaat maaseudulle tai ajat pidempiä matkoja esimerkiksi kaupunkien välillä. Meiltä löydät myös minibussit suuremmille ryhmille sekä urheilu- ja avoautot luksusta arvostavalle. Lisäksi tarjoamme valikoiman premium-malleja. Huomioithan että emme varausvaiheessa pysty takaamaan tiettyä automallia vaan ainoastaan valitsemasi autokategorian. Tutustu koko valikoimaan ja hyödyllisiin lisäpalveluihin netissä ja varaa seuraava menopelisi helposti suoraan nettisivuillamme! Autonvuokraus Ranskassa on helppoa ja nopeaa!
Ajokulttuuri Ranskassa

Ajokulttuuri Ranskassa

Paikallinen ajokulttuuri ei poikkea suuresti kotimaassa totutusta, mutta autoilijan kannattaa tutustua paikallisiin sääntöihin etukäteen. Maassa on oikeanpuoleinen liikenne ja yleisesti ottaen tiet ovat hyvässä kunnossa. Erityisesti moottoritiet ovat hyvin hoidettuja ja lähes koko maan moottoritiet ovat maksullisia tietullien muodossa. Maksu määräytyy ajettujen kilometrien perusteella ja yleensä se maksetaan poistuttaessa moottoritieltä, mutta muutamissa tapauksissa jo moottoritielle mentäessä. Tietullit voit maksaa joko käteisellä tai kortilla. Nopeusrajoitukset vaihtelevat taajamien 50km/h ja moottoriteiden 130km/h välillä, joskin sateella rajat saattavat laskea. Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille autossa olijoille ja uutena rajoituksena myös kuulokkeiden käyttö ajaessa on kiellettyä. Riittävä turvaväli kannattaa muistaa, kuten myös rauhallisuus ajaessa. Elokuu on maassa suosittu lomakuukausi ja erityisesti silloin moottoritiet saattavat ruuhkautua pahastikin. Autonvuokraus Ranskassa on kätevä tapa aloittaa maahan tutustuminen!
Näe Ranskan kuuluisat nähtävyydet ja kauniit maisemat

Näe Ranskan kuuluisat nähtävyydet ja kauniit maisemat

Vuokraamalla auton heti saavuttuasi Pariisin lentoasemalla, pääset näkemään pääkaupungin tunnetuimmat nähtävyydet omaan tahtiisi. Näe Eiffel-torni, Notre Damen katedraali ja hurauta helposti autolla kaupungin ulkopuolella sijaitseviin kohteisiin, kuten Versaillesiin tai Disneylandiin. Jos taas saavut suoraan Provencen alueelle, esimerkiksi Nizzaan, pääset vuokra-autolla helposti kiertämään läheiset kaupungit, kuten Cannes ja St Tropez, samalla kun ihailet upeita rannikon maisemia. Tee helposti päiväretki vuokra-autolla läheiseen Monacoon tai Italian rajalle Mentonin rajakaupunkiin. Vuokraa auto helposti Sixt autovuokraamosta Ranskassa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Ranska
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Ranska?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ranska sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ranska.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Ranska?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 112318 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Ranska

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Ranska?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Ranska?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Ranska

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Ranska

Näytä lisää