Auton vuokraus alueella Lyon

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Lyon

Näe ja koe Lyon tehokkaasti vuokra-autoillen

Näe ja koe Lyon tehokkaasti vuokra-autoillen

Toivotamme sinut tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Lyoniin! Meiltä saat Ranskan vierailuusi käyttöösi tarkoituksiesi mukaisen ajoneuvon. Lyon on kulinaristinen mekka ja paikasta toiseen tutustuminen onnistuu parhaiten vuokra-autovalikoimamme avulla. Nauti matkastasi entistä paremmin ja ota allesi vuokra-automme. Sixt autovuokraamon palvelut mahdollistavat entistä helpomman matkailun. Paikasta toiseen siirtyminen on huomattavasti vaivattomampaa ja mukavampaa, kun allasi on matkatarpeitasi vastaava vuokra-auto. Autovuokraamomme Lyonissa tarjoaa kattavan vuokra-autovalikoiman: löydät meiltä kaupunkiautot ja citymaasturit, tai halutessasi voit myös vuokrata käyttöösi hintatasoltaan edullisimman menopelin. Autonvuokraus Lyonissa onnistuu kauttamme mainiosti joko viikonlopuksi tai koko viikon ajaksi. Tarjoamme kattavan automerkki- ja mallivalikoiman erittäin kilpailukykyisellä hintatasolla. Lyon on Ranskan kolmanneksi suurin kaupunki, mutta vuokra-auton avulla sen tutkiminen on paljon helpompaa ja huolettomampaa. Kaupungin monet nähtävyydet sekä maan mainio ranskalainen keittiö hurmaavat ja vuokra-autolla Lyonissa tavoitat niitä entistä vaivattomammin. Autonvuokraus Lyonissa tekee mahdollisemmaksi helpommat vierailut myös muihin maan kaupunkeihin ja kyliin.
Gastronomiaa ja kauneutta Lyonissa

Gastronomiaa ja kauneutta Lyonissa

Lyon on mitä mainioin kaupunkikohde pitkän viikonlopun viettoon. Pitempikään aika Lyonissa ei tunnu pitkältä, sillä nähtävää ja tehtävää kaupungista löytyy yllin kyllin. Roomalaisen teatterin rauniot, Notre Dame de Fourvièren basilika sekä Lyonin vanha kaupunki kuuluvat suosittelemiimme nähtävyyksiin kaupungissa. Lyonin keskusta sijaitsee Rhônen ja Saônen jokien välissä, mikä tuo vehreyttä, vireyttä ja luonnollista eloa kaupunkiin. Lyon on erityisen tunnettu gastronomiastaan, joten voimmekin reilusti tituleerata kaupunkia kulinaristien ranskalaiseksi mekaksi. Kaupungin iltaelämä on varsin viriili tarjoten lukuisia erilaisia kahviloita, ravintolaita ja klubeja. Kannattaa kokeilla toinen toistaan herkullisimpia vaihtoehtoja. Herkkusuiden voi tosin olla vaikea tehdä kaupungissa valintoja, sillä valinnanvaraa riittää. Autonvuokraus tekee matkastasi huomattavasti helpompaa: Voit ajella kaupungista ulos ja takaisin oman aikataulusi puitteissa, nauttia pienistä kylistä, vehreistä maisemista, vierailla viinitiloilla tai joissakin alueen monista kansallispuistoista Rhone-Alpes seudulla. Todellinen Lyon on saavutettavissasi autovuokraamomme palveluita hyödyntäen, vapaudesta nauttien ja vuokra-autoillen.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Lyon
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Lyon?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lyon sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Lyon.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Lyon?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Lyon. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 7777 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Lyon

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Lyon?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Lyon?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Lyon?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?