Auton vuokraus toimipisteestä Pau-Pyrenees Aeroport

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Pau-Pyrenees Aeroport

Osoite

Route de l'aéroport, 64230 Uzein, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 22:30
La
09:45 - 13:00 16:45 - 22:30
Su
09:00 - 10:30 16:00 - 22:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 22:30

Palvelumme toimipisteessä Pau-Pyrenees Aeroport

Sixt Autovuokraamo Pau Pyrenees Aeroportilla

Sixt Autovuokraamo Pau Pyrenees Aeroportilla

Pyreneitten vuoriston uskomattomiin maisemiin tutustuminen alkaa helposti heti Uzeinin kaupunkiin laskeuduttuasi, sillä Sixt Autovuokraamo Pau Pyrenees Aeroport on heti valmiina auttamaan sinua. Palvelemme sinua vuoden jokaisena päivänä, tarkistathan kuitenkin tarkat aukioloaikamme nettisivuiltamme ennen maahan saapumistasi. Auton palautus onnistuu kuitenkin aina 24 tuntia vuorokaudessa, joten myöhäinen tai aikainen lähtöaika ei tule olemaan ongelma. Vuokra-autojen valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Henkilö- ja farmariautot kuljettavat niin pienet kuin isommatkin porukat turvallisesti määränpäähänsä, ja tukevammalla maastoautolla kelpaa lähteä valloittamaan haastavampaakin maastoa. Tai kenties haluat ajaa tukka hulmuten avoauton kyydissä tai kokeilla kerrankin, miltä tuntuu olla tyylikkään urheiluauton ratissa? Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia, vaan ainoastaan toiveittesi mukaisen kategorian. Ja mikäli olet matkalla lasten kanssa, niin kysy ihmeessä lastenistuimesta. Ja jos kaupunki ei ole ennestään tuttu, niin suosittelemme myös GPS-laitteen vuokraamista.
Autonvuokraus Pau Pyrenees Aeroportilla

Autonvuokraus Pau Pyrenees Aeroportilla

Sixt sijaitsee heti lentokentän ulkopuolella bussiterminaalin vieressä, joten et voi olla huomaamatta mustaoranssia kylttiämme. Lentokenttä on aivan Uzeinin pikkukaupungin vieressä ja isompaan Paun kaupungin keskustaankin on vain alle kymmenen kilometriä, joten pääset nopeasti jatkamaan loma- tai työmatkaasi. Autonvuokraus Pau Pyrenees Aeroportilta (PUF) on siis loistava tapa aloittaa Ranskan matka!
Koe Pyreneitten vuoristo ja Etelä-Ranska Sixtin vuokra-autolla

Koe Pyreneitten vuoristo ja Etelä-Ranska Sixtin vuokra-autolla

Kun vuokra-auto Pau Pyrenees Aeroportilta on saatu alle, niin edessä odottavat mahtavat seikkailut. Pyreneitten vuoriston kauniit kansallispuistot ovat alle 50 kilometrin päässä, ja niissä riittää ihasteltavaa. Sijainti on oiva myös Toulousen kaupungin tutustumiseen, jonne ajaa vuokra-autolla muutamassa tunnissa. Vielä lähempää eli alle 100 kilometrin päästä löytyy hurmaavan boheemi rantakaupunki Biarritz, jonne suosittelemme vierailua ehdottomasti eritoten kesäaikaan. Surffausta harrastaville kaupunki on mitä parhain kohde. Tai miksi et käyttäisi tilaisuutta hyväksesi ja tekisi maisemamatkaa myös Espanjan puolelle, esimerkiksi läheltä rajaa löytyvään, härkäjuoksustaan tunnettuun Pamplonan kaupunkiin. Autonvuokraus Pau Pyrenees Aeroportilla siis tosiaan kannattaa, sillä se avaa sinulle ovet niin henkeäsalpaavaan luontoon kuin kiinnostaviin kaupunkikohteisiinkin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pau-Pyrenees Aeroport
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Pau-Pyrenees Aeroport?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Pau-Pyrenees Aeroport sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pau-Pyrenees Aeroport.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pau-Pyrenees Aeroport?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 616 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pau-Pyrenees Aeroport

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pau-Pyrenees Aeroport?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pau-Pyrenees Aeroport?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Pau-Pyrenees Aeroport

Näytä lisää