Auton vuokraus toimipisteestä Bergerac Perigord Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Bergerac Perigord Lentoasema

Osoite

Route d'Agen, 24100 Bergerac, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Bergerac Perigord Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autonvuokraus Bergerac Perigordin lentoasemalla Sixt Autovuoraamo Bergerac Perigordin lentoasemalla vuokraa edullisia ja laadukkaita ajoneuvoja moniin eri tarpeisiin. Valikoimissamme on niin kaupunkiajoon sopivia henkilöautoja kuin haasteellisimmissa maastoissa käteviä maastureitakin. Isomman seurueen matkailuun suosittelemme tilavia farmareita. Autovuokraamostamme on saatavilla myös näyttäviä urheilu- ja avoautoja, joilla teet matkan aikaisista ajokokemuksistasi täysin ainutlaatuisia. Autonvuokraus Bergerac Perigordin lentoasemalla on helppoa ja nopeaa. Saavuttuasi perille, seuraa vain meidän opasteita toimipisteellemme, joka sijaitsee lentokentän alueella Ageniin vievän tien varrella. Saat varaamasi autokategorian mukaisen vuokra-auton ja mahdolliset lisäpalvelut käyttöösi toimistomme aukioloaikoina. Valitettavasti emme vuokraa tiettyjä automerkkejä tai -malleja, mutta saat nauttia matkastasi melko uuden ajoneuvon kyydissä, koska vuokra-autojemme ovat keskimäärin vain kolme vuotta vanhoja.
Mutkatonta autonvuokrausta Bergerac Perigordin lentoasemalla

Mutkatonta autonvuokrausta Bergerac Perigordin lentoasemalla

Bergerac Perigordin lentoasema EGC sijaitsee Dordognen alueella, kolme kilometriä samannimisen kaupungista. Ajomatka lentoasemalta kaupunkiin kestää vain muutaman minuutin, riippuen liikenteen vilkkaudesta. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Bergerac-Roumanière Airport. Kun noudat vuokra-autosi lentoaseman toimipisteestä, kannattaa huomioida aukioloaikamme. Osa Sixtin autovuokraamoista toimii myös aukioloaikojen ulkopuolella lisäpalveluna, joten voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja tiedustella mahdollisuutta tähän lisäpalveluun. Muihin lisäpalveluihimme kuuluvat vapaat ajokilometrit, GPS-navigaattori, lastenistuin, lisäkuski ja vakuutus. Suosittelemme varaamaan ainakin GPS-navigaattorin, mikäli Keski-Ranskan alue ei ole entuudestaan sinulle tai matkaseurueellesi tuttua seutua. Lisäkuskin avulla voit keventää omaa ajotaakkaa ja luottaa paikallisen kuskin tietoon ja tärppeihin alueesta. Perhematkailijoita illahduttaa näppärät Isofix-kiinnityksellä toimivat lastenistuimemme. Niiden kiinnitys ja irrotus käy käden käänteessä, minkä ansiosta poikkeaminen eri matkakohteissa sujuu vaivattomasti koko perheeltä.
Huristele vuokra-autolla Bergerac Perigordin lentoasemalta suoraan Ranskan sydämeen

Huristele vuokra-autolla Bergerac Perigordin lentoasemalta suoraan Ranskan sydämeen

Autovuokraus Bergerac Perigordin lentoasemalta antaa hyvät mahdollisuudet tutustua koko Keski-Ranskan alueeseen tai ehkä vähän pidemmällekin, varsinkin jos olet varannut ajoneuvoosi vapat kilimetrit. Perigordin alueen suosituimpiin matkailukohteisiin kuuluvat ihastuttavat viinitilat, keskiaikainen vanha kaupunki, Pelissièren aukio ja Maison des Vins -viinihuoneet sekä useat paikalliset kulttuurikohteet museiosta taidenäyttelyihin. Näihin toisistaan välillä melko etäälläkin sijaitseviin paikkoihin pääset parhaiten tutustumaan omassa rauhassa vuokra-auton kyydissä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bergerac Perigord Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bergerac Perigord Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bergerac Perigord Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bergerac Perigord Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bergerac Perigord Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 115 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bergerac Perigord Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bergerac Perigord Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bergerac Perigord Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bergerac Perigord Lentoasema

    Näytä lisää