Auton vuokraus alueella Bergerac

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Bergerac

* Hinnat on laskettu 04.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Bergerac Perigord Lentoasema alkaen 11.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Bergerac

Tie vapauteen on avoin Sixtin vuokra-autolla

Tie vapauteen on avoin Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixtiltä Bergeracissa avaa oven Ranskan teille! Sixt on kansainvälinen autovuokraamoketju, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1912. Euroopan laajin valikoima vuokra-autoja varmistaa sen, että voimme tarjota sinulle juuri sopivimman vuokra-auton kilpailukykyiseen hintaan haluamastasi kategoriasta. Autovuokraamo Bergeracissa on oivallinen valinta, olipa kyseessä sitten työmatka tai kaupunkiloma, tai jos tarvitset vuokra-auton muutamaksi päiväksi muuten vain. Autonvuokraus Bergeracissa käy kätevästi, kun teet varauksesi etukäteen verkkosivuilamme tai puhelimitse. Autovalikoimaaamme autovuokraamossamme Bergeracissa kuuluvat niin kaupunkiajoon kätevät taloudelliset henkilöautot ja luotettavat farmarit, luksusta henkivät urheilu- ja avoautot sekä vaativammille reiteille ja vuoristoon sopivat maasturit. Kun valitset autonvuokrauksen Bergeracissa, valitset edullisen hintatason lisäksi laatua ja osaavaa asiakaspalvelua.Laadustaan ja luotettavuudestaan tunnettu Sixt tarjoaa ystävällistä ja osaavaa palvelua myös autovuokraamossamme Bergeracissa. Helpoiten autonvuokraus sujuu, kun teet varauksesi ennakkoon netissä tai puhelimitse. Voit noutaa vuokra-auton Bergeracin-toimipisteestä varauksen tehtyäsi. Huomioithan kuitenkin, että emme voi luvata käyttöösi tiettyä automallia, vaan osaava henkilökuntamme valitsee autokalustostamme juuri sinun tarpeitasi vastavan vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta. Sixt Bergeracin valikoimaan kuuluvat niin ikään henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Vuokrapakettiisi on mahdollista lisätä erilaisia lisäpalveluja, kuten esimerkiksi GPS-navigaattori, lisäkuljettajia sekä lasten turvaistuimia. Hyväksymme myös alle 25-vuotiaat kuljettajat. Lisäturvaa matkallesi saat valitsemalla lisävakuutuksen palvelupakettiisi.
Sixtin vuokra-autolla seikkailet vapaasti Bergeracissa

Sixtin vuokra-autolla seikkailet vapaasti Bergeracissa

Luoteis-Ranskassa sijaitseva Bergerac tunnetaan ehkä parhaiten Edmond Rostandin näytelmästä Cyrano de Bergerac. Kaupungista löytyykin jopa kaksi Cyrano de Bergeracin patsasta, vaikka tuo sankari ei Bergeracissa koskaan asunutkaan. Dordogne-joen rannalla lepäävä Bergerac on vanha markkinapaikka, joka kätkee sisälleen muun muassa keskiaikaisen keskikaupungin. Tämä vanha kaupunki eli vielle ville onkin yksi kohokohdista vieraillessasi Bergeracissa. Keskikaupungilla sijaitsevan Maison de Vin de Bergeracin luostarissa järjestetään usein konsertteja, ja joulun aikoihin alueella voi ihastella perinteistä markkinahumua joulutorin muodossa. Vanhan kaupungin ulkopuolelle rakentuneessa uudemmassa kaupungissa puolestaan voi nauttia maittavia ruokia ja juomia moderneissa kahviloissa ja ravintoloissa ja ihastella Dordogne-joen maisemia.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Bergerac
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bergerac?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bergerac sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bergerac.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bergerac?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bergerac. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 115 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bergerac
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bergerac?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bergerac?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bergerac?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bergerac

Näytä lisää