Auton vuokraus toimipisteestä Brest Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Brest Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Brest Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Brest Lentoasema

Osoite

Aeroport Brest Bretagne, 29490 Guipavas, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 23:00
La
10:00 - 18:30
Su
11:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 20:30

Palvelumme toimipisteessä Brest Lentoasema

Sixtin autovuokraamo Brestin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Brestin lentoasemalla

Autonvuokraus Brestin lentoasemalla, joka tunnetaan myös toisella nimellä Guipavas, käy helposti. Tarjoamme todella laajan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Valikoimastamme löydät autoja monesta eri hintaluokasta. Vuokraamme tavallisia henkilöautoja, farmareita, katumaastureita, urheiluautoja, luksusautoja ja minibusseja. Uusista autoistamme löytyy aina kaikki tarvittavat lisävarusteet ajomukavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi. Liitä vuokraasi myös lisätarvikkeita ja -palveluita, kuten lastenistuin, navigaattori, rajoittamattomat kilometrit kuin vakuutuskin. Sixtin vuokra-auton avulla pääset jatkamaan matkaasi suoraan lentoasemalta määränpäähäsi. Saapuessasi Brestin lentoasemalle, jonka lyhenne on BES, suuntaa vain oranssille toimipisteellemme. Kaikista nopeiten vuokraaminen onnistuu, jos olet vuokrannut auton ennakkoon. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Voit varmistaa saavasi haluamasi tyyppisen auton vain varaamalla ennakkoon, joten se kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen reissuun lähtöä.
Autonvuokraus Brestin lentoasemalta käy nopeasti netissä

Autonvuokraus Brestin lentoasemalta käy nopeasti netissä

Brestin lentoasema sijaitsee noin Guipavasin alueella 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoaseman kautta kulkee hieman yli miljoona matkustajaa, joten kyseessä on suhteellisen pieni lentoasema. Autonvuokrauksen toimipisteemme voi löytää kaikkien terminaalien saapuvien hallista. Jos olet varannut auton ennen matkalle lähtemistä netistä tai puhelimitse, hoituu avainten luovutus silloin nopeasti. Avaimet palautetaan samaan paikkaan ennalta sovittuna aikana. Voit aina ottaa yhteyttä, jos sinulla on vuokraukseesi liittyviä kysymyksiä. Olemme aina auttamassa sinua.
Aja ympäri satamakaupunkia vuokra-autolla

Aja ympäri satamakaupunkia vuokra-autolla

Autonvuokraus Brestin lentoasemalta käy järkeen, sillä kyseessä on kaupunki, joka täytyy nähdä kokonaisuudessaan. Tämä upea satamakaupunki sijaitsee Ranskan länsiosassa aivan Atlantin rannikolla. Kaupungin kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa massiivinen ja korkea silta Pont de Recouvrance, Saint-Sauveurin kirkko sekä kaupungin ulkopuolella sijaitseva The Tanguy Tower, josta löytyy muun muassa kaupungin historiaan paneutuva museo. Välimatkat tässä kaupungissa ovat pitkiä ja nähtävää löytyy myös lähialueilta. Sen vuoksi vuokra-auto on paras valinta, kun haluat tehdä lomastasi hieman rennomman. Kun otat vuokra-auton Brestin lentoasemalta, pääset vierailemaan haluamissasi paikoissa ilman rajoituksia. Sinun ei myöskään tarvitse suunnitella kaikkea etukäteen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Brest Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Brest Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Brest Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Brest Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Brest Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 607 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW M5
BMW M5
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW M440i
BMW M440i
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW X3M40
BMW X3M40

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Brest Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Brest Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Brest Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Brest Lentoasema

Näytä lisää