Auton vuokraus alueella Brest

 

Suosituin kohteessa Brest

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Brest Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Brest

Luotettavaa autonvuokrausta Brestissä

Luotettavaa autonvuokrausta Brestissä

Suunnittellessasi matkaa Brestiin, kannattaa autonvuokraus hoitaa Sixt Autovuokraamosta kätevästi jo ennen matkaasi. Olitpa sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan ajoneuvon ja lisävarusteet. Valitse työmatkalle kätevä henkilöauto tai matkustaessasi perheen tai ryhmän kanssa tilava farmari, maasturi tai minibussi suuremmalle porukalle. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan autovalikoimamme sekä fiksut lisäpalvelumme. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Brestiin matkustaessasi löydät Sixt Autovuokraamot Brestin lentokentältä, 11,2 kilometrin päästä keskustasta, sekä rautatieaseman vierestä aivan kaupungin keskustasta, minkä ansiosta voit hypätä vuokra-auton rattiin heti kaupunkiin saavuttuasi. Meiltä löydät itsellesi sopivan vuokra-auton uusimmissa automalleissa sekä laajan valikoiman lisävarusteita, kuten GPS-navigaattorin helpottamaan suunnistusta tai perheen pienimmille sopivat turvaistuimet. Mikäli haluatte jakaa ajamista matkaseurueenne kesken, varauksen yhteydessä voi valita lisäkuljettapalvelun. Voit halutessasi valita vuokra-auton automaattivaihteistolla tai dieselmoottorilla osassa autokategorioistamme sekä lisätä varaukseesi tarjoamamme vastuuvakuutuksen lisäksi myös lisävakuutuksia, kuten rengas- ja tuulilasiturvan. Tarjoamamme lisäpalvalut tekevät matkanteosta vieläkin mukavampaa ja vaivattomampaa ja lisävakuutukset tuovat turvaa, jotta voit huoletta ottaa matkastasi kaiken irti. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.
Tutustu Brestiin Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Brestiin Sixtin vuokra-autolla

Länsi-Ranskassa, Atlantin rannikolla sijaitseva Brestin kaupunki tarjoaa matkailijoille monipuolista tekemistä ja nähtävää. Historiallinen kaupunki sai nimen vuonna 1593 ja ihanteellisen, suojaisan rannikkosijaintinsa vuoksi Ludvig XIV päätti myöhemmin kehittää kaupungin satamaa. Brest kuitenkin tuhoutui lähes täysin toisen maailmansodan aikana, mutta uudelleen rakennetun kaupungin lähistöltä löytyy edelleen jopa roomalaisten rakennuttama linnoitus ja muita kiinnostavia historiallisia kohteita. Brestin kaupungissa on kätevä kulkea Sixt vuokra-autolla, koska välimatkat ovat usein pitkiä ja nähtävää riittää kaupungin ulkopuolellakin. Lähde esimerkiksi katsomaan Stade Brestoisin jalkapallo-ottelua tai rentoutumaan luonnonhelmaan Vallon du stang Alarin puistoon, vain 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Autonvuokraus Brestissä tuo matkaasi mukavaa vapautta ja voit tutustua alueeseen juuri sinulle sopivaan tahtiin. Sixt vuokra-auto tuo matkaasi vapautta, kun voit liikkua paikasta toiseen täysin oman mielesi mukaisesti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Brest

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Brest?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Brest sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Brest.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Brest?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Brest. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 852 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Brest

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Brest?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Brest?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Brest?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Brest

Näytä lisää