Auton vuokraus toimipisteestä Beauvais Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Beauvais Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Beauvais Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Beauvais Lentoasema

Osoite

Aéroport de Beauvais Tillé, 60000 Beauvais, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 22:30
Yleiset vapaapäivät
08:30 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Beauvais Lentoasema

Sixt autovuokraamo Beauvaisin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Beauvaisin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Beauvaisin lentoasemalla tarjoaa laajan ja hyvin monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Valikoimastamme löydät vuokra-autot jokaiseen eri tarpeeseen. Meiltä vuokraat niin taloudelliset henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit perheille kuin nelivetoiset katumaasturitkin. Autoistamme löytyy kaikki turvallisuuteen ja ajomukavuuteen vaikuttavat tekijät, kuten turvatyynyt ja ilmastointi. Voit toki valita vuokra-autoosi myös lisätarvikkeita. Niihin kuuluvat esimerkiksi GPS-navigaattori ja lastenistuin. Mikäli aiot tehdä pitempiä reissuja, valitse silloin rajoittamattomat kilometrit. Sinun on mahdollista ottaa ylimääräinen vakuutus kolarin tai muun vahingon varalta. Tämä on erityisesti nuorten kuljettajien mieleen. Sixtin avulla pääset tekemään matkaa lentoasemalta hotelliisi ilman minkäänlaisia viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Beauvaisin lentoasemalle, joka tunnetaan lyhenteellä BVA, käänny vain henkilökuntamme puoleen. Ennakkoon varatut ja maksetut autot on nopea noutaa. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia. Pystymme ainoastaan takaamaan auton kategorian.
Näin autonvuokraus Beauvaisin lentoasemalta onnistuu

Näin autonvuokraus Beauvaisin lentoasemalta onnistuu

BVA, joka tunnetaan myös nimillä Tillé ja Paris Beauvais, sijaitsee Tillén alueella vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema palvelee vuosittain yli neljää miljoonaa turistia. Toimipisteemme sijaitsee terminaalissa 2 ja se on helposti löydettävissä. Jos olet tehnyt varauksen ennakkoon, voit silloin vain käydä hakemassa vuokra-auton avaimet toimipisteeltämme. Avaimet palautetaan toimipisteellemme ennalta sovittuna aikana. Me olemme valmiita vastaamaan kysymyksiisi, jos jokin asia vuokrauksessa mietityttää sinua.
Koe enemmän vuokra-auton avulla

Koe enemmän vuokra-auton avulla

Autonvuokraus Beauvaisin lentoasemalta tekee lomastasi helpompaa. Kaupunki sijaitsee Ranskan pohjoisosassa. Se on samalla Oisen alueen pääkaupunki. Kaupungin kenties kaikkein kuuluisin nähtävyys on goottilainen katedraali, jonka rakentaminen aloitettiin jo vuonna 1225. Merkittävän nähtävyyden katedraalista tekee se, että se on sisätiloiltaan maailman korkein katedraali. Jos haluat nähdä matkallasi enemmän, voit lähteä Pariisiin päiväretkelle. Ajokilometrejä sinne tulee vain 85, joten matka taittuu helposti alle kahdessa tunnissa. Kun siis yhdistät lomaasi muitakin kohteita, pääset kokemaan paljon enemmän. Ota vuokra-auto Beauvaisin lentoasemalta ja lähde elämäsi seikkailuun, jota et taatusti tule unohtamaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Beauvais Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Beauvais Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Beauvais Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Beauvais Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Beauvais Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 887 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW M5
BMW M5
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
BMW X3M40
BMW X3M40
Land Rover Defender
Land Rover Defender
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW M440i
BMW M440i

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Beauvais Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Beauvais Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Beauvais Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Beauvais Lentoasema

Näytä lisää