Auton vuokraus alueella Marseille

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Marseille

Joustavaa palvelua ja valinnanvaraa

Joustavaa palvelua ja valinnanvaraa

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Marseilleen! Palvelemme sinua Marseillessa useammassa toimipisteessä. Kauttamme saat allesi valintasi mukaisen menopelin nopeasti ja edullisesti. Vuokra-autolla tutustuminen tähän upeaan seutuun Ranskassa onnistuu vaivattomasti ja mukavasti. Aurinkoinen Ranska kutsuu seikkailuun. Olipa matkasi sitten loma- tai työmatka, vuokra-auton avulla pääset tutustumaan seudun monipuoliseen tarjontaan huomattavasti vaivattomammin. Saat valitsemasi ajoneuvon käyttöösi valitsemastasi toimipisteestä, vaikkapa suoraan laskeuduttuasi Marseillen kansainväliselle lentokentälle. Varmistamme Sixt autovuokraamo Marseillessa pitää huolen siitä, että matkasi alkaa nopeasti ja sujuvasti. Valittavanasi on lukuisia eri automalleja ja -merkkejä. Jos haluat fiilistellä kauniita aurinkontäytteisiä ilmoja avoautolla tai ottaa rennosti maaseudun mutkikkaillakin teille, meiltä löytyy käyttöösi tarkoitukseen sopiva vuokra-auto. Kaupunkiajoon sopivia ajoneuvoja valikoimistamme löytyy runsaasti. Joustavan nouto- ja palautusaikataulumme ansiosta, voit lähteä matkaan miten sinulle parhaiten sopii ja palauttaa auton, kun se on ajankohtaista. Autonvuokraus Marseillessa toimii joustavasti: Vuokra-auton voit palauttaa meillä ympäri vuorokauden. Valitse matkaasi sopiva ajoneuvo ja ennenkuin huomaatkaan, olet jo tien päällä matkalla kohti ranskalaisia elämyksiä. Huomaathan, että emme lupaa tiettyä merkkiä/mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Mielenkiintoinen, makujen Marseille

Mielenkiintoinen, makujen Marseille

Marseille ei suotta ole yksi maan suosituimmista matkakohteista. Kaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa: Kymmenet toinen toistaan mielenkiintoisemmat museot ja teatterit, baarit, klubit ja ravintolat tarjoavat monipuolista ja maistuvaa viihdykettä. Marseille on mukava ottaa haltuun vuokra-automme avulla. Vuokra-autolla Marseillesta pääsee sujuvasti tutustumaan myös naapurikaupunkeihin ja mainioon maaseutuun. Vuokra-automme helpottaa matkaasi ja voit vierailla rannoilla, vuorilla tai viinitiloilla, tai ihan vaan ajella pitkin maaseutua ja nauttia maisemista, joita maassa riittää. Aika-ajoin on hyvä pysähtyä ruokailemaan ja ehdotammekin, että teet sen aina kuin vain mahdollista: Ranskalainen keittiö ei suotta ole maailmankuulua. Myös ikisuosikit, Nizza ja Cannes on helppo tavoittaa vuokra-automme avulla. Autonvuokraus Marseillessa tekee matkastasi tähän upeaan kaupunkiin vaivattoman, sujuvamman ja helpommin hallittavan.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Marseille
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Marseille?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marseille sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Marseille.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Marseille?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Marseille. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 5969 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Marseille

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Marseille?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Marseille?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Marseille?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?