Auton vuokraus toimipisteestä Marseille Rabatau Tavara-autot

 

Ohjeet toimipisteeseen Marseille Rabatau Tavara-autot

Osoite

92 Boulevard Rabatau, 13008 Marseille, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
08:00 - 12:00 14:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Marseille Rabatau Tavara-autot

Tavara-auton vuokraus Marseille Rabataun Sixt-toimipisteessä

Tavara-auton vuokraus Marseille Rabataun Sixt-toimipisteessä

Autonvuokraus Marseille Rabataun Sixt Autovuokraamossa tuo kätevästi tavara-autot käyttöösi, matkustitpa Marseilleen sitten työn tai huvin merkeissä. Tilavan kokoinen pakettiauto mahduttaa näppärästi sisäänsä vaikkapa sukellus- tai surffauskamppeet tai halutessa vaikkapa muuttokuorman. Mikä ikinä onkaan syynä pakettiauton käyttötarpeellesi, Marseillessa saat vuokrattua tavara-auton käyttöösi näppärimmin Marseille Rabataun toimipisteellä, joka on yksi kaupungin viidestä Sixt Autovuokraamostamme, sijaiten 28 kilometrin päässä Marseille Provencen lentokentältä.Marseille Rabataun Sixt Autovuokraamo vuokraa käyttöösi tavara-autot siten, että saavut tekemään varauksen paikan päälle. Tässä toimipisteessämme on käytössä palvelu, jonka avulla voit valita haluamasi pakettiauton iPhonella vuokra-autoa noutaessasi. Mikäli autonvuokraus Marseille Rabataun Sixt Autovuokraamossa herättää lisäkysymyksiä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua eteenpäin!
Sixtin tilava vuokra-auto tuo Marseillen-matkaasi lisäjoustavuutta

Sixtin tilava vuokra-auto tuo Marseillen-matkaasi lisäjoustavuutta

Kun suuntanasi on Etelä-Ranskassa sijaitseva Marseille, näet alueen hulppeita maisemia ja mieleenpainuvia nähtävyyksiä enemmän valitsemalla käyttöösi vuokra-auton Sixtiltä. Ja kun tilan tarve suunnitteilla olevaan vuokra-autoon on tavallista henkilöautoa suurempi, Marseille Rabataun palvelupisteemme on paikka, jonne kannattaa suunnata. Täällä sinua odottavat pakettiautot, jotka mahduttavat vaivatta niin työmatkalla kuin lomallakin tarvitsemasi varusteet. Otathan huomioon varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata tällä toimipisteellä käyttöösi saapumishetkellä vapaana olevan pakettiauton, mutta ei tiettyä merkkiä tai mallia. Vuokra-autokalustomme on joka tapauksessa aina uutta ja laadukasta, käsittäen keskimäärin vain noin kolmen kuukauden ajan käytössä olleita ajoneuvoja.Vaikka vuokra-automme ovatkin jo itsessään moderneja ja turvallisia, reissussa on hyvä olla vakuutettu pahan päivän varalle. Tämä koskee myös vuokra-autoja, joihin meillä on saatavilla lukuisat lisäpalvelut. Näitä ovat muun muassa matkan jatkumisturva, kolariturva tai lisäkuljettaja, mikäli ajovuorot haluaa jakaa useamman kuskin kesken. Valitse vielä vuokra-autoosi vapaat kilometrit, ja voit vaikka muuttaa ajosuunnitelmaasi kesken reissun. Turvallista ja joustavaa, eikö vain?
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Marseille Rabatau Tavara-autot

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Marseille Rabatau Tavara-autot.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Marseille Rabatau Tavara-autot?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Marseille Rabatau Tavara-autot?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Marseille Rabatau Tavara-autot syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 663 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
BMW X3M40
BMW X3M40
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW M5
BMW M5

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Marseille Rabatau Tavara-autot

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Marseille Rabatau Tavara-autot?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?