Auton vuokraus toimipisteestä Marseille Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Marseille Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Marseille Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Marseille Lentoasema

Osoite

BP 55 AP de Marseille, P 11, 13728 Marignane Cedex, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
07:30 - 23:30
Pe
07:30 - 00:00
La - Su
07:30 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
07:30 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Marseille Lentoasema

Sixt autovuokraamo Marseillen lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Marseillen lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Marseillen lentoasemalla tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Valikoimastamme löydät vuokra-autot jokaisen tarpeeseen. Meiltä vuokraat niin ekologiset henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat perheille sopivat farmarit, minibussit suuremmille seurueille kuin nelivetomaasturit, joilla ajaminen onnistuu myös hiekkateillä. Automme ovat aina uusinta uutta. Voit valita vuokra-autoosi lisätarvikkeita, kuten GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot ajaa kauemmas, voit valita vuokra-autoosi rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon varalta sinun on mahdollista ottaa kattava vakuutuspaketti. Tämä on suositeltavaa erityisesti nuoremmille ja kokemattomille kuljettajille. Sixtin avulla pääset ajamaan lentoasemalta hotelliisi ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Marseillen lentoasemalle, eli MRS, on henkilökuntamme valmis auttamaan sinua. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos etsit lomaasi luksusta, on valintasi silloin luksusauto tai urheiluauto, jotka nekin saat meiltä.
Autonvuokraus Marseillen lentoasemalta käy kätevästi netissä

Autonvuokraus Marseillen lentoasemalta käy kätevästi netissä

Marseillen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Marignane-Cedex-Marseille, sijaitsee Marignanen alueella, noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema palvelee hieman yli kahdeksaa miljoonaa turistia vuosittain. Toimipisteemme sijaitsee erillisessä rakennuksessa, jonne on bussikuljetus. Bussit lähtevät aivan saapuvien terminaalin ulkopuolelta ja kuljettavat sinut suoraan autonvuokrauksen toimipisteille. Jos olet vuokrannut auton ennakkoon, voit silloin vain käydä noutamassa vuokra-autosi avaimet toimipisteeltämme. Avaimet myös palautetaan sinne. Älä epäröi kysyä, jos tarvitset apua missä tahansa vuokraukseen liittyvässä asiassa. Me olemme täällä auttamassa sinua.
Koe tämä hurmaava kaupunki vuokra-autolla

Koe tämä hurmaava kaupunki vuokra-autolla

Autonvuokraus Marseillen lentoasemalta kannattaa useastakin syystä. Koska kaupunki on Ranskan toiseksi suurin, ovat välimatkatkin pitkiä. Kaupunki on tunnettu upeista rannoistaan ja aurinkoisesta säästään. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on ehdottomasti satama, jonka eteläpuolella sijaitsee suosittu pyhiinvaelluskirkko Notre Dame de la Garde. Sataman vastakkaisella puolella taas on vanhakaupunki. Vuokra-autolla voi huristella katsomaan calaqueteja, eli jyrkkiä merenlahtia, joihin kalliorotkot päättyvät. Suuntaa siis lomallasi nauttimaan auringosta ja hienohiekkaisista rannoista. Meiltä saat vuokra-auton helpottamaan sinun lomaasi. Ota vuokra-auto Marseillen lentoasemalta ja pääset kokemaan paljon enemmän.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Marseille Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Marseille Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marseille Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Marseille Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Marseille Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 4454 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera
Porsche Panamera
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M5
BMW M5
BMW X3M40
BMW X3M40
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Marseille Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Marseille Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Marseille Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?