Auton vuokraus toimipisteestä Poitiers-Biard Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Poitiers-Biard Lentoasema

Osoite

Rue du Sous-Lieutenant Collard, 86580 Poitiers-Biard, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
09:00 - 18:00
Ti
15:00 - 19:00
Ke
10:00 - 17:00
To - Pe
13:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Poitiers-Biard Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Autonvuokraus Poitiers Biardin lentoasemalta onnistuu Sixtiltä Pitkällä kokemuksella palveleva Sixt Autovuokraamo Poitiers Biardin lentoaseman välittömässä läheisyydessä tarjoaa luotettavaa palvelua, kattavan vuokra-autokaluston ja lukuisia erilaisia lisävakuuksia ja -palveluita, joita voit halutessasi hyödyntää varautuaksesi yllättäviin tilanteisiin matkallasi. Jotta asiointisi kanssamme sujuisi mahdollisimman joustavasti olemme myös tehneet vuokra-ajoneuvojen palautuksen mahdolliseksi ympäri vuorokauden, siis myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Toimipisteestämme saatavilla oleva vuokra-autovalikoimamme kattaa monipuolisen valikoiman erilaisia luotettavia ja taloudellisia henkilöautoja ja tilavampia farmareita, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kaupunkiajoon, sekä maastoajossa loistavia maastureita ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa juuri sinulle parhaiten soveltuvan vuokra-ajoneuvon valinnassa.
Hoida autonvuokraus Poitiers Biardin lentoasemalta joustavasti

Hoida autonvuokraus Poitiers Biardin lentoasemalta joustavasti

Jos epäilet kaipaavasi matkallasi käyttöösi autoa, kannattaa sinun hoitaa autonvuokraus Poitiers Biardin lentoasemalta (PIS), sillä kyseessä on ainoa kaupungin toimipisteemme. Vuokrauksen voit hoitaa joustavasti joko etukäteen verkkosivuillamme olevan varauspalvelun kautta, näppärällä mobiilisovelluksellamme tai vaikkapa soittamalla meille, tai tietysti myös vierailemalla toimipisteessämme. Suosittelemme kuitenkin, että teet varauksen jo valmiiksi, jotta saat varmasti käyttöösi haluamasi ajoneuvon. Muistathan kuitenkin, että tapanamme on taata käyttöösi haluamaasi ajoneuvokategoriaan kuuluva vuokra-auto, eikä tiettyä automallia tai -merkkiä. Hankkimalla vuokra-auton Poitiers Biardin lentoasemalta voit huristaa sillä vain parissa minuutissa noin kahden ja puolen kilometrin päässä sijaitsevaan Poitiersiin ja aloittaa lomasi vaivattomasti.
Koe suuria elämyksiä vuokra-autolla

Koe suuria elämyksiä vuokra-autolla

Ranskan länsiosassa sijaitseva Viennen alueen pääkaupunki Poitiers on pitkän historian omaava kaupunki, joka nykyisin tunnetaan muun muassa viinin kauppakeskuksena. Ihastuttava kaupunki tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa ja eräs sen ehdoton elämys on sen hurmaava vanhakaupunki. Vanhassakaupungissa sijaitsee lukuisia merkittäviä rakennuksia ja siellä vierailevan kannattaa vähintään käydä tutustumassa Saint Jeanin 600-luvulta peräisin olevaan kastekirkkoon, 1300-luvulla rakennettuun mahtipontiseen oikeuspalatsiin sekä 1100-luvulla rakennettuun Notre Dame la Granden upeaan kirkkoon. Myös kaupungin vuonna 1431 perustettu yliopisto on näkemisen arvoinen. Vuokra-autolla matka taittuu kätevästi myös Grottes de la Noréen kiehtoville luolille tai vaikkapa seikkailulle Fun Forest Parcour Aventureen, missä vierailusta nauttii taatusti koko perhe. Lisäksi esimerkiksi kaunis Sainte Theresen ja Sainte Jeanne d'Arc des Rocsin kirkko sijaitsee kaupungista helpon ajomatkan päässä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Poitiers-Biard Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Poitiers-Biard Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Poitiers-Biard Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Poitiers-Biard Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Poitiers-Biard Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 105 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Poitiers-Biard Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Poitiers-Biard Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Poitiers-Biard Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Poitiers-Biard Lentoasema

Näytä lisää