Auton vuokraus toimipisteestä Nantes Atlantique Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Nantes Atlantique Lentoasema

Osoite

Aéroport Nantes Atlantique, 44340 Bouguenais, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:30
La
08:00 - 22:30
Su
10:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 22:30

Palvelumme toimipisteessä Nantes Atlantique Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamon palvelut Nantesin lentokentällä Ota matkaasi rento alku hyödyntämällä Sixt Autovuokraamon palveluita lentoasemalla. Saat varaamasi ajoneuvon ja lisäpalvelut käyttöön välittömästi koneesi laskeutumisen jälkeen, sillä ajoneuvon nouto ja palautus onnistuu sekä toimistomme aukioloajan sisällä että sen ulkopuolellakin. Löydät autovuokraamomme Nantesin lentoasemalla, sekä vuokra-autojen parkkialueen, seuraamalla opasteita terminaalista autovuokraamojen rakennukseen, joka sijaitsee suoraan 2 terminaalia vastapäätä. Siellä odottaa varaamasi autokategorian mukainen vuokra-auto. Valitettavasti emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, mutta valikoimissamme on edullisia laatuautoja aina kätevistä henkilöautomalleista tilaviin farmareihin, sporttisiin urheiluautoihin ja haastellisissa maastoissa näppäriin maastureihin.
Autonvuokraus Nantesin lentoasemalla

Autonvuokraus Nantesin lentoasemalla

Länsi-Ranskan suurin lentoasema Nantes Atlantique Airport, NTE, sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta eli parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä. Vuokraamalla ajoneuvon autonvuokrauksestamme Nantesin lentoasemalta pääset jatkamaan matkaasi nopeasti ilman minkäänlaisia viivästyksiä. Aukioloaikojen ulkopuolella nouto onnistuu, kun ilmoitat varauksen yhteydessä osoitteesi, luottokorttitietosi, sähköpostiosoitteen, lennon numeron ja puhelinnumerosi. Auton palautuksen voit tehdä sopimuksen mukaan myös johonkin toiseen toimipisteeseemme. Kaksi muuta Nantesin toimistoamme sijaitsevat rautatieasemalla ja kaupungin luoteisosassa. Jos palautat vuokra-auton autonvuokraukseemme Nantesin lentoasemalle, voit jättää ajoneuvon palautusalueelle ja avaimen toimistorakennuksen takaosassa olevaan avainten palautuslaatikkoon.
Koe keskiaikaista tunnelmaa huokuva kaupunki vuokra-autolla

Koe keskiaikaista tunnelmaa huokuva kaupunki vuokra-autolla

Läntisen Ranskan idyllisimpiin matkakohteisiin kuuluva Nantes on valittu myös maan parhaaksi asuinpaikaksi. Vuokra-auto Nantesin lentoasemalta vie sinut ja seurueesi niin lentoasemalta hotellille kuin kaupungin keskustan nähtävyyksistä toiseen. Keskustasta löydät Jules Verne -museon, Chateau des Ducs de Bretagne -linnoituksen ja Passage Pommeray -ostoskeskuksen melko lyhyen etäisyyden päästä, mutta matkamuistot ja ostokset on mukavampi heittää vuokra-auton takakonttiin leppoisan kahvitauon ajaksi kuin kantaa niitä pitkin kaupunkia mukanaan. Kokeile rentouttavaa hengähdystaukoa vaikkapa viehättävässä Brasserie La Cigale -kahvilassa. Kun olet kokenut suurkaupungin ihmeet, voit seikkailla vapaasti lähialueen lukuisilla viinitiloilla tai ihastella alueen keskiaikaisia linnoja ja historiallista arkkitehtuuria.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Nantes Atlantique Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Nantes Atlantique Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Nantes Atlantique Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Nantes Atlantique Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Nantes Atlantique Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 3019 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Nantes Atlantique Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Nantes Atlantique Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Nantes Atlantique Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Nantes Atlantique Lentoasema

Näytä lisää