Auton vuokraus toimipisteestä Nantes Rautatieasema Etelä TGV

 

Suosituin kohteessa Nantes Rautatieasema Etelä TGV

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Nantes Rautatieasema Etelä TGV alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Nantes Rautatieasema Etelä TGV

Osoite

20 Rue Cornulier, 44000 Nantes, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 21:00
La
08:00 - 20:00
Su
10:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00 14:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Nantes Rautatieasema Etelä TGV

Sixt Nantes Rautatieasema Etelä TGV palvelee osaavasti

Sixt Nantes Rautatieasema Etelä TGV palvelee osaavasti

Valitse autonvuokraukseen Nantes Rautatieasema Etelä TGV:n Sixt, kun etsit luotettavaa vuokra-autoa Nantesissa. Meiltä löydät BMW:n, Audin, Peugeotin ja muiden laatumerkkien vuokra-autot aivan Nantesin keskustassa. Toimipisteemme palvelee sinua Nantesin rautatieaseman kupeessa, mistä vuokra-autoa on helppo tulla noutamaan eri puolilta Nantesia. Rautatieasemalle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, ja paikalle pääsee kätevästi sekä raitiovaunulla että bussilla. Nantesin keskusta-alueen hotelleista monet ovat kävelyetäisyydellä. Jos olet saapumassa Nantesiin junalla, voit varata vuokra-auton toimipisteellemme odottamaan sinua junasi saapumisajankohdaksi. Kun astut ulos junasta, sinun ei tarvitse kuin suunnata toimipisteellemme ja pian allasi onkin jo Sixtin luotettava vuokra-auto. Vuokra-autolla lomamatkailijat nauttivat mukavasti Nantesin nähtävyyksistä ja maisemista, kun taas työmatkalaisille vuokra-auto tarjoaa kätevän ja aikaa säästävän tavan liikkua tapaamisesta toiseen.
Hyvin varustellut vuokra-autot Nantesissa löydät Sixtiltä

Hyvin varustellut vuokra-autot Nantesissa löydät Sixtiltä

Voit varata vuokra-auton Nantes Rautatieasema Etelä TGV:n Sixtiltä noudettavaksi helposti netissä tai Sixtin sovelluksessa. Varausprosessi on yksinkertainen, ja sinun tarvitsee vain valita sinulle mieluisin autokategoria ja lisäpalvelut sekä vahvistaa varaus. Varaus koskee aina autokategoriaa ja vuokra-auton merkki ja malli voivat vaihdella saatavuuden mukaan. Tästä syystä vuokra-autosi saattaa poiketa varauksen yhteydessä esitetystä esimerkkikuvauksesta. Saat kuitenkin käyttöösi ajoneuvon, jonka ominaisuudet vastaavat kuvausta. Lisäpalveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa lastenistuimet eri ikäisille lapsille, suunnistamista helpottavat GPS-navigaattorit sekä lisäkuljettajan valinta, joka mahdollistaa ajonautinnon jakamisen useamman innokkaan kuljettajan kesken. Voit myös suojatua odottamattomilta lisäkuluilta valitsemalla lisävakuutuksistamme, jotka tuovat matkallesi taloudellista turvaa esimerkiksi onnettomuuden, ikkunoiden tai renkaiden vaurioiden ja avainten katoamisen aiheuttamilta kuluilta. Jos sinulla on kysymyksiä lisäpalveluistamme tai autonvuokrauksesta Nantes Rautatieasema Etelä TGV:n Sixtiltä, olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Osaavat asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Nantes Rautatieasema Etelä TGV

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Nantes Rautatieasema Etelä TGV?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Nantes Rautatieasema Etelä TGV sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Nantes Rautatieasema Etelä TGV.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Nantes Rautatieasema Etelä TGV?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 973 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW X3M40
BMW X3M40
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW M440i
BMW M440i

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Nantes Rautatieasema Etelä TGV

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Nantes Rautatieasema Etelä TGV?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Nantes Rautatieasema Etelä TGV?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Nantes Rautatieasema Etelä TGV

Näytä lisää