Auton vuokraus toimipisteestä Nizza Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Nizza Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Nizza Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Nizza Lentoasema

Osoite

Terminal 1/Terminal 2, 06200 Nice, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Nizza Lentoasema

Sixt autovuokraamo Nizzan lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Nizzan lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Nizzan lentoasemalla palvelee kaikkia matkustajia, jotka haluavat nähdä lomansa aikana enemmän. Meidän valikoimastamme löydät niin tavalliset henkilöautot, perheille sopivat farmarit kuin nelivedolla varustetut maasturitkin. Jos olet liikkeellä suuremman seurueen kanssa, saat meiltä myös pakettiautot ja minibussit. Valitse autoosi lisätarvikkeita, kuten navigaattori tai lastenistuin. Jos tarkoituksenasi on ajaa pidempiä reissuja, kannattaa silloin maksaa hieman ylimääräistä rajoittamattomista kilometreistä. Nuoret ja kokemattomat kuljettajat suosivat vakuutuspakettia, joka kattaa kaikki vahingot. Kun matkakohteenasi on Nizzan lentoasema, eli ACA, on Sixt valmiina helpottamaan lomaasi jo sen ensihetkistä lähtien.
Autonvuokraus Nizzan lentoasemalla

Autonvuokraus Nizzan lentoasemalla

ACA, eli Nice Côte d'Azur on Ranskan kolmanneksi liikennöidyin lentoasema. Toimipisteemme sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä aulassa. Nyt sinun on kuitenkin mahdollista vuokrata auto myös suoraan parkkihallista, mikä nopeuttaa asiointia huomattavasti. Tämän SmartStart-palvelun löydät tasolta 2. Jos olet vuokrannut auton jo etukäteen, nopeuttaa sekin palvelua. Silloin sinun tarvitsee vain noutaa avaimet. Vuokra-autolla saat kätevästi helppoutta ja joustavuutta lomaasi. Varaa auto hyvissä ajoin ennen reissua joko netissä tai puhelimitse. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme pysty takaamaan tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos haluat luksusta lomaasi, kysy meidän luksusautojen ja urheiluautojen valikoimastamme.
Koe upeat hiekkarannat ja kaupungin loisto vuokra-autolla

Koe upeat hiekkarannat ja kaupungin loisto vuokra-autolla

Autonvuokraus Nizzan lentoasemalta säästää sinun aikaasi. Vuokra-autolla pääset liikkumaan ketterästi paikasta toiseen ja saat joustavuutta lomaasi. Nizza on tunnettu kulttuuristaan, yöelämästään, elokuvafestivaaleistaan sekä upeista rannoistaan. Ranskankielellä nimi tarkoittaa sinistä rannikkoa, joka tuleekin turkoosinsinisestä merestä. Vanhakaupunki on koko alueen sydän. Sinne pääsee helposti vuokra-autolla. Itäpuolella aivan kaupungin laidalla taas sijaitsee Mont Boronin kukkula ja Cap de Nice -niemeke. Niemekkeeltä kulkeekin polku aivan rannikkoa myöten. Se on upea paikka esimerkiksi valokuvien ottamiseen. Kun otat vuokra-auton Nizzan lentoasemalta, voit itse päättää, minne haluat mennä ja milloin. Matkailu on entistäkin mukavampaa, kun lomalla pääsee näkemään ja kokemaan enemmän juurikin vuokra-auton ansiosta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Nizza Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Nizza Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Nizza Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Nizza Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Nizza Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 7857 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW M440i
BMW M440i
BMW M5
BMW M5
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW X3M40
BMW X3M40

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Nizza Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Nizza Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Nizza Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?