Auton vuokraus toimipisteestä Antibes Rautatieasema

 

Suosituin kohteessa Antibes Rautatieasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Antibes Rautatieasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Antibes Rautatieasema

Osoite

Gare SNCF Place Pierre Semard, 06600 Antibes, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 18:00
La
09:00 - 17:00
Su
09:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Antibes Rautatieasema

Autonvuokraus aloittaa Antibesin matkasi mukavasti

Autonvuokraus aloittaa Antibesin matkasi mukavasti

Tervetuloa kokemaan miellyttävä autonvuokraus Antibesin Rautatieaseman Sixt Autovuokraamon toimipisteestämme. Antibesin Rautatieaseman toimipisteemme tarjoaa mainion matkan aloituksen sinulle, joka toivot matkaltasi vapaita aikatauluja ja mahdollisuutta matkustaa Antibesin kaupungissa ja sen lähialueilla, ilman julkisen liikenteen mukanaan tuomia rajoituksia. Sixt Autovuokraamo Antibes Rautatieaseman palvelupisteemme löydät rautatieaseman välittömästä läheisyydestä, jossa ystävällinen Sixt-ammattilaisemme odottaa sinua valitsemanasi ajankohtana. Vuokra-autosi Antibesin Rautatieasemalta voit varata jo etukäteen, jolloin pääset käynnistämään Antibesin-matkasi saman tien kaupunkiin saavuttuasi.Antibesissa riittää kiinnostavia taidegallerioita ja muita kohteita, joiden ääreen pääset helposti vuokra-auton avulla. Suuntaa vaikkapa alle kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsevaan Picasso-museoon tai antaudu herkuttelun vietäväksi jossakin lähialueen mielenkiintoisimmista ravintoloista. Vuokra-autollasi teet helposti retkiä myös pidemmälle eteläiseen Ranskaan. Valitse Antibesin Rautatieaseman vuokra-autoistamme sinulle parhaiten soveltuva vaihtoehto sen mukaan, mitä matkaltasi toivot. Farmariautolla koko perhe pääsee matkustamaan mukavasti isompienkin matkatavaroiden kanssa, kun taas yksin matkustaville ja pariskunnille riittää vaihtoehtoja aina taloudellisista vuokra-automalleistamme suorituskykyisiin Fullsize-luokan vuokra-autoihin saakka. Maaseutumatkailijalle ja luontokohteisiin suuntaavalle puolestaan suosittelemme tasaisen varmaa kyytiä haastavissakin olosuhteissa tarjoavia katumaastureitamme.
Sixtiltä saat avaimet onnistuneeseen matkaan

Sixtiltä saat avaimet onnistuneeseen matkaan

Vuokra-auton avulla matkustat Antibesissä niin työtapaamisten äärelle kuin maaseudun pikkukyliin ja rantakohteisiin tutustumaan aitoon ranskalaiseen tunnelmaan. Jotta autonvuokraus Antibesissa olisi sinulle mahdollisimman miellyttävää, Sixt tarjoaa käyttöösi kattavan valikoiman lisäpalveluja. Vuokrahintaan kuuluvien vakuutusten lisäksi voit halutessasi lisätä vuokra-autoosi jonkin vapaavalintaisen lisäturvan, kuten turvan matkan jatkumista varten.Mikäli Antibesin kaupunki ei ole sinulle ennestään läpikotaisin tuttu, suosittelemme lisäämään autonvuokraukseesi myös luotettavan navigointilaitteen, jonka avulla taitat matkasi näppärämmin. Perhelomailijoita varten lisäpalveluihimme sisältyvät myös luotettavat lasten turvaistuimet aina vauvan turvakaukaloista isoimpien lasten korokeistuimiin. Pistäthän merkille jo vuokra-autoa varatessasi, että varaus koskee ainoastaan ajoneuvokategoriaa, ja lopullinen automallisi voi poiketa esimerkkikuvassa esitetystä autosta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Antibes Rautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Antibes Rautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Antibes Rautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Antibes Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Antibes Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 15 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW M5
BMW M5
BMW X3M40
BMW X3M40
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Porsche Panamera
Porsche Panamera
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Antibes Rautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Antibes Rautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Antibes Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?