Auton vuokraus toimipisteestä Cannes Croisette

 

Suosituin kohteessa Cannes Croisette

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Cannes Croisette alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Cannes Croisette

Osoite

7 rue Frédéric Amouretti, 06400 Cannes, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 18:00
La
08:30 - 19:00
Su
09:00 - 14:00
Yleiset vapaapäivät
08:30 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Cannes Croisette

Valitse autonvuokraukseen Cannes Croisetten Sixtin luotettava ajoneuvo

Valitse autonvuokraukseen Cannes Croisetten Sixtin luotettava ajoneuvo

Nauti Ranskan Rivieran rennosta tunnelmasta Sixt Autovuokraamo Cannes Croisetten vuokra-autolla. Toimipisteemme palvelee sinua Cannesin sydämessä, kivenheiton päässä Croisetten rannalta ja kuuluisalta rantapromenadilta. Toimipisteen keskeisen sijainnin ansiosta vuokra-auton noutaminen on sekä kaupunkiin saapuville että jo kaupungissa majoittuville matkailijoille helppoa. Palvelupiste on kävelyetäisyydellä useista Cannesin hotelleista, ja Cannesin rautatieasema on alle kilometrin päässä. Vuokra-auton kyydissä elokuvajuhlistaan tunnetun Cannesin nähtävyydet tulevat mukavasti tutuiksi. Lisäksi autonvuokraus Cannes Croisetten Sixtiltä mahdollistaa Ranskan Rivieraan tutustumisen myös Cannesin ulkopuolella. Ranskan Välimeren puoleisen rannikon palmupuut, valkeat hiekkarannat ja hurmaavat pikkukaupungit tarjoilevat vuokra-autoilijalle upeita maisemia, ja esimerkiksi Nizzan suurkaupungin syke on alle tunnin ajomatkan päässä.
Valitse vuokra-autosi Cannes Croisetten Sixtin laajasta valikoimasta

Valitse vuokra-autosi Cannes Croisetten Sixtin laajasta valikoimasta

Cannes Croisetten toimipisteeltämme löydät vuokra-autot moneen makuun ja monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Näppärät henkilöautomme soveltuvat erinomaisesti kaupunkiajoon, ja katumaastureidemme kyydissä nautit tasaisesta kyydistä ympäristössä kuin ympäristössä. Jos taas haluat kokea matkallasi Rivieralla ainutlaatuisen ajokokemuksen, valitse ajoneuvoksesi tyylikäs avoauto tai virtaviivainen urheiluauto. Isommille seurueille valikoimastamme löytyy minibusseja, joiden kyytiin mahtuu jopa kahdeksan matkustajaa. Osaava asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa sinulle sopivan vuokra-auton valinnassa. Huomaathan kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata tietyn merkin tai mallin saatavuutta varauksen yhteydessä, vaan varaus koskee aina ainoastaan autokategoriaa. Asiakaspalvelumme kertoo mielellään myös lisäpalveluistamme, joista löydät lisätietoa myös klikatessasi itsesi varaussivullemme. Lisäpalveluihimme kuuluvat muun muassa lastenistuimet ja turvakaukalot perheen kanssa matkustaville, matkustamista helpottavat GPS-navigaattorit sekä lisäkuljettajan lisääminen varaukseen, joka mahdollistaa useamman henkilön toimimisen vuokra-ajoneuvon kuljettajana. Kattava lisäturvavalikoimamme taas tuo matkustamiseen huolettomuutta ja mielenrauhaa, kun voit suojautua taloudellisesti kolarin tai varkauden varalta sekä itseaiheutettujen vikojen, kuten avainten katoamisen aiheuttamilta kuluilta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Cannes Croisette

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Cannes Croisette?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Cannes Croisette sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Cannes Croisette.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Cannes Croisette?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 466 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
BMW M5
BMW M5
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW X3M40
BMW X3M40
Porsche Panamera
Porsche Panamera
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Cannes Croisette

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Cannes Croisette?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Cannes Croisette?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?