Auton vuokraus alueella Antibes

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Antibes

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Antibes alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Antibes

Nauti Sixtin laadukkaasta palvelusta Ranskan Rivieralla

Nauti Sixtin laadukkaasta palvelusta Ranskan Rivieralla

Sixtin autovuokraamo Anbibesissä palvelee sinua Välimeren maisemissa jokaisena viikon päivänä. Tarjoamme monipuolisen ja hyvin varustellun autovalikoimamme käyttöösi, olitpa sitten bisneksen tai lomailun merkeissä liikkeellä. Katso itsellesi paras tarjous ja sopivin vuokra-auto Antibesin vuokraamomme verkkosivulta. Autovuokraamomme Antibesissä esittelee sinulle niin kooltaan kuin varustelutasoltaankin monipuolisen autokaluston. Vuokra-autojen koot vaihtelevat pienistä kaupunkiautoista tyylikkäisiin luksusautoihin. Perheille sopivia vaihtoehtoja ovat perhekokoluokan sedanit tai farmarit ja isommille seurueille tarjolla on minibusseja. Halutessasi voit vuokrata premium-luokan ajoneuvon. Jos tarvitset kuljetustilaa harrastusvälineille tai muulle tilaa vievälle, farmarimalli tai maasturi on oiva ratkaisu. Varatessasi voit valita itsellesi tietyn autoluokan, mutta et pysty valitsemaan merkkiä tai mallia. Eikä autonvuokraus Antibesissä jää lisäpalveluista kiinni, sillä tarjoamme niitä edulliseen hintaan. Vakuutukseen voit ottaa lisäturvana kolariturvan tai matkan jatkumisturvan unohtamatta vapaaehtoista henkilövakuutusta. Tarvittaessa voit vuokrata tavaratelineen autoosi ja myös lisäkuljettajamahdollisuus on tarjolla. Takapenkkiläisten turvallisuus on myös muistettu ja vuokra-autoon on saatavilla eri kokoisia lasten turvaistuimia.
Nauti vuokra-autolla rantateiden huumasta

Nauti vuokra-autolla rantateiden huumasta

Antibes on vajaan 80 000 asukkaan noin 2500 vuotta vanha kaupunki Etelä-Ranskassa Välimeren rantamaisemissa. Keskellä klassista Ranskan Rivieraa sijaitseva kaupunki on oiva tukikohta omatoimiselle lomailijalle, joten autonvuokraus Antibesissä tuo matkallesi tukun uusia elämyksiä. Antibesin vanhakaupunki ja sen kuhiseva tori ovat näkemisen arvoisia. Vanhasta kaupungista löytyy myös Picasso-museo. Jos taide kiinnostaa, voit ajaa vuokra-autolla Antibesistä kohti pohjoista vajaan 30 kilometrin päähän Nizzaan, josta löytyvät Matissen museo ja Marc Chagall -museo. Sieltä onkin helppo jatkaa matkaa 20 kilometrin päähän Monacoon. Kuten joskus on sanottu, jokaisen pitäisi ainakin kerran elämässään ajaa Monacosta Nizzaan Basse Cornichen rantatietä pitkin ja autonvuokraus Antibesistä tuo myös sinulle tämän mahdolliseksi. Suositeltava käyntipaikka lapsiperheitä ajatellen on Antibesissä Marineland, joka on yhdistetty vesi-, merieläin- ja seikkailupuisto. Elokuvien ystäville tuttu Cannes on sekin näppärän automatkan päässä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Antibes
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Antibes?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Antibes sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Antibes.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Antibes?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Antibes. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 309 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Antibes
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Antibes?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Antibes?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Antibes?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Antibes

Näytä lisää