Auton vuokraus toimipisteestä Clermont-Ferrand Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Clermont-Ferrand Lentoasema

Osoite

Aeroport Clermont-Ferrand, 63510 Aulnat, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 12:00 14:00 - 18:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Clermont-Ferrand Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Clermont Ferrandin lentoasemalla Clermont-Ferrand Auvergne -lentoasema palvelee kaikkia alueelle matkustavia. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Löydät vuokra-autoja aina tavallisista henkilöautoista farmareihin, maastureihin, nelivetoihin, avo- ja urheiluautoihin kuin pakettiautoihinkin. Toimipisteellemme on helppo löytää, sillä sijaitsemme saapuvien ja lähtevien lentojen terminaalien välissä suuressa hallissa. Sixtin autovuokraus Clermont Ferrandin lentoasemalla on avoinna vuoden jokaisena päivänä.
Autonvuokraus Clermont Ferrandin lentoasemalla käy helposti

Autonvuokraus Clermont Ferrandin lentoasemalla käy helposti

Clermont-Ferrand Auvergnen kansainvälinen lentoasema, CFE, sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Vuokra-autolla matka taittuu helposti vain kymmenessä minuutissa. Autovuokraamomme palvelee kaikkia matkustajia jokaisena päivänä viikossa. Voit noutaa tai palauttaa auton myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan muistat vain sopia siitä etukäteen. Autonvuokraus onnistuu helpoimmin nettisivujemme kautta, mutta voit myös vuokrata auton puhelimitse asiakaspalvelustamme. Muista myös liittää vuokraasi erilaiset lisätarvikkeet, kuten GPS-navigaattori sekä lastenistuin. Huomioi kuitenkin, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainostaan auton kategorian. Ota vuokra-auto Clermont Ferrandin lentoasemalta ja lähde viettämään elämäsi lomaa. Meidän avullamme se onnistuu.
Historiaa ja ruokakulttuuria Euroopan sydämessä

Historiaa ja ruokakulttuuria Euroopan sydämessä

Ranskan keskiosassa sijaitseva Clermont Ferrand on turisteille vielä uusi kohde. Sen vuoksi siellä saa ainakin toistaiseksi olla rauhassa suurilta turistimassoilta. Korkealle kaupungin ylle kohoaa Puy de Domen tulivuori. Sinne pääsee vierailemaan kesäisin, joten tilaisuus kannattaa käyttää hyödyksi. Jos haluaa lähteä kauemmas kaupungin keskustasta, on kaupungin laitamilla useita upeita puistoja. Parc Montjuzet on yksi kaupungin suosituimmista puistoista, eikä syyttä. Sinne ajaa vain muutamissa minuuteissa. Kaupunki on erityisen tunnettu urheilustaan. Urheilun ystävät suuntaavat katsomaan koripalloa tai rugbya. Aja siis esimerkiksi vain noin kymmenen minuutin matkan päässä sijaitsevalle Stade Marcel Michellinin stadionille ja koe uskomaton elämys rugbyn parissa. Sixtin vuokra-auton avulla voit nähdä ja kokea paljon enemmän. Autonvuokraus Clermont Ferrandin lentoasemalla antaa mahdollisuuden päästä aloittamaan lomasi välittömästi kohteeseen saavuttuasi. Ota siis lomastasi kaikki irti ja nauti vierailustasi täysin siemauksin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Clermont-Ferrand Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Clermont-Ferrand Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Clermont-Ferrand Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Clermont-Ferrand Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Clermont-Ferrand Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 138 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Clermont-Ferrand Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Clermont-Ferrand Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Clermont-Ferrand Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Clermont-Ferrand Lentoasema

Näytä lisää