Auton vuokraus alueella Clermont Ferrand

 

Suosituin kohteessa Clermont Ferrand

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Clermont-Ferrand Keskusta alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Clermont Ferrand

Sixtiltä saat tarpeisiisi sopivan vuokra-auton

Sixtiltä saat tarpeisiisi sopivan vuokra-auton

Unohtumaton matka Keski-Ranskassa alkaa Sixt Autovuokraamo Clermont-Ferrandista. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua auton vuokraamisessa, ja laadukkaat ajoneuvomme vievät sinut turvallisesti perille, minne ikinä menetkin. Joustavien nouto- ja palautusaikojen ansiosta autonvuokraus Clermont-Ferrandissa on helppoa ja nopeaa. Ehdit ajoissa tärkeisiin liiketapaamisiin, kun saat avaimet eleganttiin sedaniin heti saapuessasi. Lomalla ei kulu ylimääräistä aikaa vuokraukseen, kun Sixt on järjestänyt farmarin ja lastenistuimet valmiiksi. Voit valita autokategorian lisäksi erilaisia lisäpalveluja ja tehdä autonvuokrauksesta Clermont-Ferrandissa omannäköisesi. Tutustu autokalustoomme ja palvelutarjontaamme verkkosivuillamme tai ota meihin yhteyttä puhelimitse. Sixtin asiakaspalvelu on avoinna joka päivä.Matkan tarkoitus ja seurueen koko määrittelevät pitkälti sen, millainen vuokra-auto sinun kannattaa varata. Clermont-Ferrandin autovuokraamossamme on laaja valikoima ajoneuvoja käytännöllisistä henkilöautoista luksusavoautoihin ja pakettiautoihin. Valitettavasti emme voi taata tiettyä mallia tai merkkiä. Voit kuitenkin varata haluamasi autokategorian sekä Sixtin tarjoamia lisävarusteluja ja palveluja tarpeidesi mukaan. GPS-navigaattori helpottaa ajamista uusilla seuduilla ja auttaa suunnistamaan vuoristoteillä. Pitkillä automatkoilla puolestaan on mukavaa ja turvallista jakaa ajo-osuudet useamman kuljettajan kesken. Kun hankit lisäturvan tuulilasille ja renkaille, suot itsellesi mielenrauhan. Tarkasta saatavilla olevat palvelut valitsemasi palvelupisteen kohdalta verkkosivuillamme. Kun maksat vasta noudettaessa, voit tehdä muutoksia tai perua varauksen maksutta.
Matka alkaa autonvuokrauksella Clermont-Ferrandissa

Matka alkaa autonvuokrauksella Clermont-Ferrandissa

Ranskan keskiosissa sijaitseva opiskelijakaupunki Clermont-Ferrand on vulkaanisen Chaîne des Puys -vuoriston ympäröimä. Esimerkiksi Puy des Goules -vuorelta on upeat maisemat kaupungin ylle, ja huipulle on helppo kiivetä. Lapsiperheet voivat viettää vauhdikkaan päivän läheisessä Vulcania-huvipuistossa. Puy Pariou ja Puy de Dôme puolestaan tarjoavat erinomaisia vaellusreittejä ja henkeäsalpaavia maisemia. Jotta pääsisit nauttimaan vuoriston antimista, tarvitset vuokra-auton. Suuntaa siis Sixt Autovuokraamoon Clermont-Ferrandissa, ota allesi luotettava ajoneuvo ja lähde seikkailemaan!Päiväretkien jälkeen voit hemmotella itseäsi Royat-kylpylässä tai kuljeskella Bargoin-puistossa tai Jardin botanique de la Charmen kasvitieteellisessä puutarhassa. Keskustassa kannattaa vierailla Place de Jauden aukiolla, 1100-luvun romaanisessa kirkossa Notre-Dame du Port sekä Notre-Dame de L'Assomption -katedraalissa. Kaikki nähtävyydet ovat kätesi ulottuvilla, kun kuljet Clermont-Ferrandissa Sixtin vuokra-autolla!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Clermont Ferrand

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Clermont Ferrand?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Clermont Ferrand sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Clermont Ferrand.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Clermont Ferrand?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Clermont Ferrand. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 458 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Clermont Ferrand

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Clermont Ferrand?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Clermont Ferrand?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Clermont Ferrand?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Clermont Ferrand

Näytä lisää