Auton vuokraus toimipisteestä Chambery Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Chambery Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Chambery Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Chambery Lentoasema

Osoite

Aéroport de Chambery-Savoie, 73000 Chambery, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 12:00 14:00 - 18:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Chambery Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ota lennokas lähtö Sixtin vuokra-autolla heti saavuttuasi lentokentälle Sixt Autovuokraamo Chamberyn lentoasemalla antaa leppoisan alun matkallesi ranskalaisiin Alppimaisemiin. Kun saavut kentälle, seuraa ensin opasteita suuntaan Aix les Bains ja sen jälkeen kohti Chamberyä. Autonvuokrauksen Chamberyn lentoaseman toimipiste sijaitsee kentän parkkialueen oikealla laidalla. Perillä odottaa varaamasi ajoneuvo mahdollisine lisäpalveluineen. Ajoneuvokategorioihimme kuuluvat niin kätevät sedan-malliset henkilöautot kuin tilavat farmaritkin, vauhdikkaat avo- ja urheiluautot sekä haasteellisissakin olosuhteissa pätevät maasturit. Emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, mutta saat käyttöösi laadukkaan ja edullisen ajoneuvon, jonka ikä on keskimäärin vain kolme vuotta. Autoa noutaessa kannattaa kiinnittää huomiota toimipisteemme aukioloaikoihin. Vuokra-auton palautus onnistuu aukioloaikojen ulkopuolellakin.
Nopea ja helppo autonvuokraus Chamberyn lentoasemalla

Nopea ja helppo autonvuokraus Chamberyn lentoasemalla

Lentoasema tunnetaan myös nimellä Chambéry Aix-les-Bains lentoasema, CMF. Se sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja noin kuuden kilometrin päässä Aix-les-Bainsista. Ajat lentoasemalta noin 20 minuutissa keskustaan ja hiukan lyhyemmässä ajassa Aix-les-Bainsiin. Autonvuokraus Chamberyn lentoasemalla käy nopeasti ja kätevästi, sillä pienellä lentoasemalla löydät toimipisteemme tuossa tuokiossa. Perillä odottavat vuokra-auton lisäksi mahdollisesti varaamasi lisäpalvelut. Jos olet ensimmäistä kertaa kohteessa, kannattaa harkita ainakin GPS-navigaattorin vuokraamista. Muihin lisäpalveluihimme kuuluvat vakuutukset, lastenistuin ja vapaat kilometrit. Mikäli edessäsi on pitkä matka ajettavana, lisäkuskipalvelumme avulla teet lomamatkasta rentouttavan elämyksen kuskillekin. Vuokra-auton palautus onnistuu sopimuksen mukaan myös alueen toiselle Sixt-toimipisteelle, kaupungin keskustaan. Tästä palvelusta on hyötyä varsinkin niille, jotka jatkavat matkaansa kaupungista johonkin toiseen kohteeseen Alpeilla.
Näe valloittavat vuoristomaisemat ja koe historiallisen Chamberyn kulttuurikohteet

Näe valloittavat vuoristomaisemat ja koe historiallisen Chamberyn kulttuurikohteet

Varaamalla vuokra-auton Chamberyn lentoasemalta voit tutustua oman aikataulusi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaan Ranskan Rhone-Alps-alueella. Kaikkein pittoreskeimmat maisemakuvat saat, kun hurautat vuokra-autolla ylös vuoristotietä ja pysähdyt levähdysalueelle ihailemaan ylvästä vuoririviä ja sen takaa nousevaa aurinkoa. Nautit samalla raittiista vuoristoilmasta ja voit jaloitella ennen matkaasi seuraavaan kohteeseen. Kaupungissa on lukuisia, suosittuja matkailukohteita talviurheilukeskuksista viinitiloihin. Musee des Charmettes esittelee kuuluisan filosofin Jean-Jacques Rousseaun kotioloja. La Fontaine des Elephantes koristaa ylväästi kaupungin keskustaa ja aluetta ympäröivät luonnonpuistot ovat luontomatkailijoiden suosiossa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Chambery Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Chambery Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Chambery Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Chambery Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Chambery Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 57 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Ajoneuvo
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW M5
BMW M5
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
BMW X3M40
BMW X3M40
BMW M440i
BMW M440i
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Chambery Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Chambery Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Chambery Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Chambery Lentoasema

Näytä lisää